Implika Barcelona

Auxiliar veterinari especialista en animals exòtics o NAC

Implika Barcelona

Descripció

Dins de l'interès pels animals en general, el grup dels anomenats exòtics és molt particular per les atencions que requereixen. Aquest curs et prepara per ser un especialista en l'atenció a aquests animals. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector veterinari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Dominar l'anatomia i morfologia de diferents animals. Realitzar les cures i l'alimentació que requereixen. Atendre les patologies que pateixen més freqüentment. Dominar les tècniques de maneig i subjecció. Realitzar accions de primers auxilis. Desenvolupar plans de vacunació i antiparasitaris

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Auxiliar Veterinari especialista en Animals Exòtics o NAC.

Perspectives laborals

Clíniques veterinàries privades. Centres Veterinaris. Centres d'animals abandonats. Comerços especialitzats. Laboratoris de diagnòstic. Criaderos. Societats protectores d'animals.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Auxiliar veterinari especialista en animals exòtics o NAC

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Auxiliar veterinari especialista en animals exòtics o NAC