Auxiliar de Vol

Curs
Oficial / homologat
Presencial
3 mesos
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Dream Flyers és l'únic dins de formació professional de pilots i auxiliars de vol, homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (Ministeri de Foment) que està situat a Barcelona. T'ofereix la possibilitat d'aconseguir la teva primera experiència laboral un cop acabada la teva formació de tripulant de cabina de passatgers i superada l'habilitació de tipus gràcies al programa Fly Integra, aquest programa és un acord entre l'escola i el nostre broker aeri, pel qual una vegada superada la formació GARANTEIX PER ESCRIT l'accés a la seva primera experiència laboral mitjançant un contracte laboral.

La formació es realitza a les nostres instal · lacions a Barcelona i al nostre simulador d'última generació on es duran a terme les classes pràctiques.

Aquest treball t'ofereix la possibilitat de conèixer altres països, tenir contacte amb altres cultures i desenvolupar una tasca apassionant.

En finalitzar l'alumne obtindrà el títol oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers emès per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (Ministeri de Foment).

La formació es complementa amb l'ensenyament d'anglès enfocat a l'aviació, formació impartida per professors d'anglès que compatibilitzen l'ensenyament amb el seu treball en companyies aèries.

Temari

Coneixements bàsics d'aviació i meteorologia
Operacions
factors humans
normativa aèria
Mercaderies perilloses
Medicina aeronàutica i primers auxilis
Pràctiques de procediments
Pràctiques amb turbulències, explosions en compartiments, despresurizaciones, aterratge d'emergències, focs i fums en cabines, armilla i bassa salvavides, pànic entre passatgers i activitats complementàries

Destinataris

El destinatari tipus és un noi o noia de 18 a 35 anys, que vulgui aprendre una professió apassionant, que li agradi viatjar, conèixer altres ciutats i països i que tingui bona presència i gust pel tracte al client.

Requisits

entre 18 i 35 anys Bona presència Reconeixement mèdic aeronàutic classe II Alçada mínima recomanada 1,57 per elles i 1,65 per a ells. Coneixements d'anglès saber nedar

Idiomes en els quals s'imparteix

castellà

Durada

315h de formació teorico-pràctica

Objectius

Dotar l'alumne de la millor instrucció possible, amb professors experimentats i en actiu en companyies aèries, per obtenir el títol oficial de TCP i ajudar-los en la seva primera experiència laboral.

Titulació obtinguda

Títol Oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers, emès per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (Ministeri de Foment)

Pràctiques

en el nostre simulador d'última generació

Perspectives laborals

excel · lents, gràcies al programa Fly Integra GARANTIM PER ESCRIT l'accés a una de les nostres companyies aèries col · laboradores en superar amb èxit la formació i l'habilitació de tipus

Promocions

Segons petició de companyies aèries

Preu

entre 1000 € i 2500 €
Possibilitat de pagament ajornat fins a 12 mesos sense interessos, descomptes de fins al 10% per pagament

Borsa de treball

Si, en col · laboració amb el nostre broker aeri i companyies aèries col · laboradores

Professorat

pilots i tripulants en actiu en diverses companyies aèries

Lloc on s'imparteix el curs

C / Arizala, 41 a Barcelona, entre el Camp Nou i l'estació de metro de Badal

Horari

matins de 10 a 14h tardes de 16 a 20h
Auxiliar de Vol
Dream Flyers
Campus i seus: Dream Flyers
Dream Flyers
Calle Arizala 41 08028 Barcelona
Cursos més populars
X