La Salle - URL

Bachelor Degree in Animation & Visual Effects

La Salle - URL

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
240 Crèdits

Descripció

La Salle Campus Barcelona va iniciar la primera titulació universitària en Enginyeria Multimèdia a Europa l'any 1996. El 2008, vam iniciar el primer grau oficial en Enginyeria Multimèdia de tot el país i, des de llavors, nodrim a la indústria audiovisual i del videojoc de tot Europa . El 2015, vam iniciar el primer grau universitari oficial d'Animació a Catalunya en el qual forma als alumnes / as per a ser professionals de la imatge 3D generada per ordinador, dels efectes especials i de l'art 3D, en general.

Aquest grau permetrà als alumnes / as desenvolupar projectes amb alumnes / es d'altres graus que s'imparteixen al campus com els d'enginyeria multimèdia, videojocs, direcció d'empreses, simulant el treball real en una empresa i permetent crear als futurs animadors i VFX el seu propi portafoli.

Les assignatures estan basades en els fonaments i tècniques de l'animació i dels efectes visuals per ordinador, els principis de l'anatomia, del moviment i de l'actuació.

Els alumnes / as creen les seves pròpies idees, guions i personatges, en projectes on treballaràs tots els coneixements necessaris per a la creació d'una producció d'animació.

El Grau permet adquirir un sòlid marc artístic i creatiu en el camp de l'animació i dels efectes visuals, donant a conèixer els últims avenços tecnològics en l'animació digital i oferir una visió completa del sector i de la professió d'animador.

Visualitza el showreel del director del Grau en Animació & VFX de La Salle Campus Barcelona, ??Fèlix Balbás.

Aprenentatge complet. T'oferim un aprenentatge complet dels fonaments i tècniques d'animació per ordinador. Aprendràs a treballar amb la més avançada tecnologia d'animació 2D. En aquest programa es treballen, amb especial èmfasi, els fonaments de l'art, el guió, el disseny, la cinematografia i aprendràs els principis de l'anatomia, el moviment, l'actuació i les bases per treballar en una producció d'animació i d'efectes visuals (visual effects).

Creativitat i disseny en projectes. Podràs crear les teves pròpies idees, guions i personatges en assignatures de projectes en què s'integren tots els coneixements per a la creació d'una producció d'animació.

Portafoli digital i presència internet. En finalitzar el grau, obtindràs un portafoli digital de tot el treball artístic realitzat durant el grau amb el qual podràs impulsar la teva carrera professional.

Professorat en actiu. Et formaràs amb reconeguts professionals en actiu del sector de l'animació i efectes visuals, utilitzant les mateixes tècniques i eines que necessitaràs després en el teu treball.

Títol oficial universitari. El sector de l'animació viu una època daurada sent un dels que presenta millors projeccions de creixement nacional i internacional. Juntament amb el sector de videojocs, aquesta indústria té, actualment, una alta demanda d'ocupació al nostre país ia la Salle campus Barcelona obtindràs un títol oficial universitari, que et capacita per treballar en tot el món. També podràs fer estades i intercanvis en universitats de reconegut prestigi internacional i líders en el sector multimèdia com el MIT o Carnegie Mellon University.

Veure més

Requisits

Pots accedir a aquest Grau:

• Des del Batxillerat, un cop superades les Proves d'Accés a la Universitat.

• Des Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

• Si estàs cursant una titulació universitària que no has finalitzat i vols continuar a La Salle (trasllat d'expedient). En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació del batxillerat i PAU a través de la UNED o via acreditació de la UNED si ets de l'EEES.

• Si ja tens una titulació universitària. En cas d'haver cursat estudis universitaris a l'estranger, has de poder convalidar un mínim de 30 crèdits o accedir via homologació del batxillerat i PAU a través de la UNED, via acreditació de la UNED si ets de l'EEES o via homologació del títol universitari a Espanya.

• Si has fet la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys o per a majors de 45 anys.

• Si ets alumne de la Unió Europea o d'algun dels països amb els quals s'hagin subscrit acords internacionals aplicables en aquest cas; has de complir els requisits acadèmics exigits en el sistema educatiu del país en què estàs estudiant per accedir a la Universitat i tramitar la homologació de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la UNED.

• Aquells alumnes que accedeixin al grau amb estudis parcials (o finalitzats) cursats fora de l'estat espanyol, han de portar un certificat de la seva universitat d'origen, conforme la seva titulació és oficial en el seu país.
Veure més

Horari/Torn

From Monday to Friday.

Durada

Start date: 04/09/2016.

Titulació obtinguda

La Salle-Ramon Llull University Official Bachelor Degree.

Avantatges del curs

Treballaràs en laboratoris singulars per estudiar el grau en què els mitjans i la tecnologia són factors determinants: Medialab, UserLab, Mediadome, tallers de pintura, escultura i maquetes i laboratoris d'informàtica d'altes prestacions.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Bachelor Degree in Animation & Visual Effects

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Bachelor Degree in Animation & Visual Effects