Descripció

Els balnearis, centres de talassoteràpia i spas són negocis en auge a causa del creixent interès per tractaments alternatius per al benestar i la salut. El curs t'ensenyarà tot el necessari per treballar en aquest sector. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector de la salut i la bellesa amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de:
Conèixer l'ús i els beneficis de les aigües mineromedicinals per a tractaments de salut i estètics. Dominar els tractaments de teràpies manuals, tècniques hidrotermals, cosmètica, facials i corporals ... Combinar tècniques i teràpies per elaborar programes de tractament estètic i terapèutic. Gestionar un projecte de Spa.

Destinataris

Aquest curs està enfocat a persones preocupades per la bellesa i la cura personal i volen convertir aquest interès en la seva professió.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de Balneoteràpia i Spa.

Perspectives laborals

Balnearis. Centres esportius amb serveis de balneari i spa. Centres de talassoteràpia. Centres de bellesa. Clíniques d'estètica. Negocis dedicats a la cura de la imatge personal. Spa d'hotels. Wellnes.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Balneoteràpia i Spa

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos