Bojos per la xocolata

Informació del curs
Curs
On-line
59 €
Descripció
Bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata.
Curs de rebosteria, Aprèn-ho tot sobre la xocolata
En aquest curs de rebosteria sobre la xocolata aprendràs, de la mà de Josep Maria, totes les bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata. La xocolata és un producte associat al plaer que es pot gaudir en forma de postres o com a ingredient únic. No obstant això, la xocolata és un producte complex, no sempre fàcil de manejar i modelar, però que si s'aprenen les bases, permet gaudir-lo al màxim així com fer gaudir als altres. Prepararem des de les galetes més senzilles fins a un deliciós pastís 100% de xocolata passant per la joia de la pastisseria, el bombó, que farem el seu farciment i després ho banyarem.
També pots comprar el curs més el Kit bàsic o el Kit complet d'estris.
En aquest curs online aprendràs
La xocolata és el protagonista d'aquest curs de rebosteria, on podràs descobrir la seva història, característiques principals del producte, tipologies, l'elecció i tipologia de la xocolata adequat segons l'elaboració ... Aprendrem a temperar per dues metodologies i preparar-lo per poder manipular-lo en les diferents receptes . Aprendràs tant la preparació de la receptes com diferents formes de decoració.
Curs de rebosteria, Aprèn-ho tot sobre la xocolata
En aquest curs de rebosteria sobre la xocolata aprendràs, de la mà de Josep Maria, totes les bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata. La xocolata és un producte associat al plaer que es pot gaudir en forma de postres o com a ingredient únic. No obstant això, la xocolata és un producte complex, no sempre fàcil de manejar i modelar, però que si s'aprenen les bases, permet gaudir-lo al màxim així com fer gaudir als altres. Prepararem des de les galetes més senzilles fins a un deliciós pastís 100% de xocolata passant per la joia de la pastisseria, el bombó, que farem el seu farciment i després ho banyarem.
També pots comprar el curs més el Kit bàsic o el Kit complet d'estris.
En aquest curs online aprendràs
La xocolata és el protagonista d'aquest curs de rebosteria, on podràs descobrir la seva història, característiques principals del producte, tipologies, l'elecció i tipologia de la xocolata adequat segons l'elaboració ... Aprendrem a temperar per dues metodologies i preparar-lo per poder manipular-lo en les diferents receptes . Aprendràs tant la preparació de la receptes com diferents formes de decoració.
Temari
Presentació del curs.
Teoria de la xocolata (Part 1 i 2).
Temperar la xocolata.
Receptes:
Teoria de la xocolata (Part 1 i 2).
Temperar la xocolata.
Receptes:
- Decoració (fils d'or, fils de xocolata, puntets corbats, interior cruixent)
- Plumcake de gianduja (Part 1 i 2)
- galetes
- Pastís 100% de xocolata (Part 1-6)
- Bombó de tall: elaboració, tall i bany (part 1-4)
Comiat.
Destinataris
Aquest curs de rebosteria online sobre la xocolata va dirigit a foodies i professionals que vulguin aprendre a aplicar tècniques principals de la xocolata ben fonamentades i poder obtenir diversitat de postres amb resultats molt diversos i perfectes.
Metodologia
Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes.
Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat.
Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs
Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar.
Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes.
Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis.
Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.
Titulació obtinguda
Certificat Creative Signtatures.
Promocions
Inclou:
Material per al curs
Espàtules per temperar la xocolata (poden ser paletes de pintor)
mànega pastissera
Bol de plàstic
Batedora en una recepta per a la mousse (opcional)
pinta
Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic)
termòmetre
- 2h 45 'de vídeo
- 8 receptes (4 principals)
- 17 lliçons
- material annex
- Certificat del curs
Material per al curs
Espàtules per temperar la xocolata (poden ser paletes de pintor)
mànega pastissera
Bol de plàstic
Batedora en una recepta per a la mousse (opcional)
pinta
Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic)
termòmetre
Bojos per la xocolata
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193
(Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació