Creative Signatures

Bojos per la xocolata

Creative Signatures

Curs
On-line
59 €

Descripció

Bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata.



Curs de rebosteria, Aprèn-ho tot sobre la xocolata




En aquest curs de rebosteria sobre la xocolata aprendràs, de la mà de Josep Maria, totes les bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata. La xocolata és un producte associat al plaer que es pot gaudir en forma de postres o com a ingredient únic. No obstant això, la xocolata és un producte complex, no sempre fàcil de manejar i modelar, però que si s'aprenen les bases, permet gaudir-lo al màxim així com fer gaudir als altres. Prepararem des de les galetes més senzilles fins a un deliciós pastís 100% de xocolata passant per la joia de la pastisseria, el bombó, que farem el seu farciment i després ho banyarem.



També pots comprar el curs més el Kit bàsic o el Kit complet d'estris.





En aquest curs online aprendràs



La xocolata és el protagonista d'aquest curs de rebosteria, on podràs descobrir la seva història, característiques principals del producte, tipologies, l'elecció i tipologia de la xocolata adequat segons l'elaboració ... Aprendrem a temperar per dues metodologies i preparar-lo per poder manipular-lo en les diferents receptes . Aprendràs tant la preparació de la receptes com diferents formes de decoració.

Veure més

Temari del curs

Presentació del curs.
Teoria de la xocolata (Part 1 i 2).
Temperar la xocolata.
Receptes:

 
  •              Decoració (fils d'or, fils de xocolata, puntets corbats, interior cruixent)
  •              Plumcake de gianduja (Part 1 i 2)
  •              galetes
  •              Pastís 100% de xocolata (Part 1-6)
  •              Bombó de tall: elaboració, tall i bany (part 1-4)


Comiat.
Veure més

Destinataris

Aquest curs de rebosteria online sobre la xocolata va dirigit a foodies i professionals que vulguin aprendre a aplicar tècniques principals de la xocolata ben fonamentades i poder obtenir diversitat de postres amb resultats molt diversos i perfectes.

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes.
Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat.
Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs
Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar.
Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes.
Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis.
Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Inclou:



  •          2h 45 'de vídeo


  •          8 receptes (4 principals)


  •          17 lliçons


  •          material annex


  •          Certificat del curs




Material per al curs



         Espàtules per temperar la xocolata (poden ser paletes de pintor)

         mànega pastissera

         Bol de plàstic

         Batedora en una recepta per a la mousse (opcional)

         pinta

         Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic)

         termòmetre

Preu

59 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Bojos per la xocolata

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos