Bojos per la xocolata

Curs
On-line
59 €

Descripció

Bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata.

Curs de rebosteria, Aprèn-ho tot sobre la xocolata


En aquest curs de rebosteria sobre la xocolata aprendràs, de la mà de Josep Maria, totes les bases, tècniques i creacions per gaudir de la xocolata. La xocolata és un producte associat al plaer que es pot gaudir en forma de postres o com a ingredient únic. No obstant això, la xocolata és un producte complex, no sempre fàcil de manejar i modelar, però que si s'aprenen les bases, permet gaudir-lo al màxim així com fer gaudir als altres. Prepararem des de les galetes més senzilles fins a un deliciós pastís 100% de xocolata passant per la joia de la pastisseria, el bombó, que farem el seu farciment i després ho banyarem.

També pots comprar el curs més el Kit bàsic o el Kit complet d'estris.


En aquest curs online aprendràs

La xocolata és el protagonista d'aquest curs de rebosteria, on podràs descobrir la seva història, característiques principals del producte, tipologies, l'elecció i tipologia de la xocolata adequat segons l'elaboració ... Aprendrem a temperar per dues metodologies i preparar-lo per poder manipular-lo en les diferents receptes . Aprendràs tant la preparació de la receptes com diferents formes de decoració.

Temari

Presentació del curs.
Teoria de la xocolata (Part 1 i 2).
Temperar la xocolata.
Receptes:

 
  •              Decoració (fils d'or, fils de xocolata, puntets corbats, interior cruixent)
  •              Plumcake de gianduja (Part 1 i 2)
  •              galetes
  •              Pastís 100% de xocolata (Part 1-6)
  •              Bombó de tall: elaboració, tall i bany (part 1-4)


Comiat.

Destinataris

Aquest curs de rebosteria online sobre la xocolata va dirigit a foodies i professionals que vulguin aprendre a aplicar tècniques principals de la xocolata ben fonamentades i poder obtenir diversitat de postres amb resultats molt diversos i perfectes.

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes. Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat. Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar. Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes. Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis. Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Inclou:
  •          2h 45 'de vídeo
  •          8 receptes (4 principals)
  •          17 lliçons
  •          material annex
  •          Certificat del curs

Material per al curs

         Espàtules per temperar la xocolata (poden ser paletes de pintor)
         mànega pastissera
         Bol de plàstic
         Batedora en una recepta per a la mousse (opcional)
         pinta
         Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic)
         termòmetre
Bojos per la xocolata
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Cursos més populars
X