Bombers de la Generalitat

Oposicions
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Si t'agradaria treballar en un futur com a Bomber de la Generalitat pots accedir a les oposicions que es convoquen anualment a Catalunya. Si vols dedicar-te a la protecció civil conjuntament amb la protecció del medi ambient prepara't per a formar part del cos de bombers.

A Aulamestre t'oferim la possibilitat de preparar-te totes les proves; teòriques, psicotècniques i físiques (Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformagym) per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea. Tenir més de 16 anys i no arribar als 35 anys. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Carnet de conduir classe C. Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria. Per entrar al cos de bombers de l?Ajuntament de Barcelona hi ha una alçada mínima de 1?65 i màxima de 1?95. (En les oposicions de la Generalitat no hi ha alçada mínima)
Bombers de la Generalitat
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Cursos més populars
X