La Salle

Postgrau en Brand Community Management

La Salle

Postgrau
Presencial
300 Hores

Descripció

El Brand Community Management BES La Salle URL Postgraduate Course facilita aquelles eines als alumnes que els permeti desenvolupar les seves actituds i capacitats i formar-se com a professionals i líders per: Crear, gestionar i liderar una marca en línia, una comunitat en web 2.0 amb enfocament a resultats de negoci.L'Escola de Negocis i Tecnologia BES La Salle URL organitza el primer postgrau rigorós i de qualitat sobre Brand Community Management. El primer postgrau a Espanya i segurament d'Europa que aplica metodologia de mentoring, personal coaching d'alt nivell, per accelerar el procés d'aprenentatge.

Temari del curs

El programa s'estructura en 5 àrees:

1. THINK Estratègia de marca online
Professora Titular i mentor online: Dra. Gemma Vallet
* Definició de l'experiència de marca online
* Diagnòstic de la marca online
* Oportunitats de negoci per a la marca en web 1.0, web 2.0, mons virtuals, xarxes socials.
* Pla d'estratègia de marca online
2. CREATE Estratègia creativa per a la marca online
Professor Titular i mentor online: David Brown
* Innovar en la creació d'experiència de la marca
* Crear la comunitat online: Blogging, facebooking, twittering, linkeding, youtube …
* Parlar-li a l'usuari: Crear els missatges clau de la marca
3. MAXIMIZE Posicionar la marca, augmentar la seva poder i reputació
Professor Titular i mentor online: Mariano Fernández
* Detectar què es diu de la nostra marca en fòrums, a la xarxa social
* Posicionar-se: SEU, SEM, Google Analytics
* Seduir: Noves formes de fer branding
4. LEAD Lideratge i project management
Profesorado titular: Emma Barthe, Jo Gascoigne
Sessions personals i grupales amb mentor i personal coacher
5. XOU Realització i defensa d'un projecte real en Brand Community Management
Tribunal avaluador: Professor Sr. David Brown, Professor Sr. Mariano Fernández, Profesor Sr. Javi Inglés, Professora i Dra. Gemma Vallet.
Veure més

Destinataris

Va dirigit a futurs professionals i a professionals d'avui del camp de: Brand management o Gestió de marca, planners o planificadors estratègics de la marca, responsabilitat i reputació corporativa, identitat corporativa, màrqueting, adreça de marca i a tot aquell professional, emprenedor, que desitgi augmentar el poder de la seva marca a la xarxa d'avui, web 2.0 i al Mercat. També per a aquells professionals que desitgin canviar l'orientació de la seva carrera i entenguin el poder de la web 2.0 en el branding, l'economia i societat actual. No es necessita formació tècnic-informàtica per a la realització d'aquest postgrau.

Metodologia

El Brand Community Management BES La Salle URL Postgraduate Course s'aplica metodologia de mentoring, personal coaching d'alt nivell, per accelerar el procés d'aprenentatge.

En funció dels objectius docents, la metodologia de mentoring es combina amb: exposicions teoricopràctiques reforçades amb mitjans audiovisuals, treballs desenvolupats i exposats a l'aula durant les sessions lectives, assistència i participació en seminaris i conferències, etc.

Tots els alumnes poden accedir al Campus Virtual La Salle On Line des del qual poden: assistir a la classe presencial en format on-line; accedir al material utilitzat pel professor; relacionar-se amb professors a través de l'entorn virtual; participar en fòrums oberts a tots els alumnes del Brand Community Management BES La Salle URL Postgraduate Course desenvolupar treballs en equip i relacionar-se amb els companys de classe mitjançant eines de l'entorn virtual.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i Anglès

Horari/Torn

Horari: Divendres de 17h a 22h i dissabtes de 9h a 14h. *

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017, s'inicia a l'octubre de 2015 i es manté obert fins completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Inici: 07/10/2016

Titulació obtinguda

Tots els participants que acreditin la seva suficiència en les matèries impartides en el Postgrau rebran el títol Brand Community Management Postgraduate concedit per BES La Salle.

Perspectives laborals

UNA PROFESSIÓ NOVA, PER AL MERCAT D'AVUI
Empreses innovadores com Honda, BBVA, Coca Cola, El País, Infoempleo, La Vanguardia Digital o Puma Time aposten des de l'any 2007 per integrar la figura d'un expert Brand Community Management

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Avantatges del curs

METODOLOGIES D'ACCELERACIÓ DE L'APRENENTATGE PROVADES
El Postgrau compta amb el suport d'experts en coaching, mentoring, i facilitadors de dinàmiques de grup aplicades en empreses internacionals;
PROFESSORAT-PROFESSIONALS AMB EXPERIÈNCIA RECONEGUDA
Tots els professors i conferenciants d'aquest Postgrau posseeixen àmplia experiència en el seu camp a nivell nacional i internacional;
DISSENYAT PER I PER A PERSONES ACTIVES, INQUIETES
El calendari, horaris i metodologies d'aprenentatge han estat elaborats per permetre que els participants puguin poder realitzar-se fora d'horaris de treball tradicionals

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Brand Community Management

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Brand Community Management