Fundació Privada Javier Berché

Busquem el teu talent. Prova per a joves de 10 a 18 anys.

Fundació Privada Javier Berché

Curs
Presencial
1 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Fundació Privada Javier Berché com a missió la identificació i detecció de les altes capacitats en la població juvenil. Aquesta detecció ens permet intervenir per ajudar-los a madurar intel · lectualment i com a individu, millorar la qualitat de vida familiar i en el seu entorn social.

Creiem que aquesta identificació ha d'estar al'abast de tots i s'ha de fer de forma precoç, així que ens proposem passar el test SCAT del Center for Talented Youth, considerat el test més fiable per a la identificació inicial de les altes capacitats, a tots aquells joves que sentin curiositat per conèixer el seu talent i s'inscriguin en la prova.
La Fundació posa en marxa una campanya per a la detecció precoç de les altes capacitats intel·lectuals i obrirà, a tots els joves entre 10 i 18 anys que hi tinguin interès, la possibilitat de passar el test SCAT que mesura l'habilitat d'aprenentatge en les àrees verbal i numèrica.Des de fa molts anys, el Dr. Berché utilitza aquest test per a la identificació de les altes capacitats gràcies a la seva estreta col·laboració amb el Centre de Joves amb Talent (CTY) de la Universitat John Hopkins de Baltimore, Estats Units, que són els que l'han desenvolupat.La campanya Busquem el teu talent! té com a objectius:Fer aflorar les altes capacitats allà on siguin, per sobre d'estereotips, restriccions econòmiques, socials i culturals que limiten la identificació i impedeixen el desenvolupament de tot aquest talent.Sensibilitzar a les famílies i als professionals dels món de l'educació envers les altes capacitats.Aprofundir en el coneixement de les altes capacitats en la nostra societat, orientant-lo cap a la recerca sobre el tema i la innovació educativa.La Fundació Privada Javier Berché ofereix l'oportunitat de passar aquesta prova a un preu assequible a tots els joves que tinguin la inquietud de conèixer millor les seves habilitats. ¡I tan sols cal dedicar-hi 1 hora!


Veure més

Durada

Dissabte 6 juliol al matí

Lloc on s'imparteix el curs

C. Císter, 34
Auditori de la Universitat URL-Blanquerna

Promocions

Les famílies que ambdós pares estan en situació d'atur no pagaran la quota d'inscripció

de la prova si s'acredita.

Preu

Preu de la prova: 25 euros.
Preu per amics del Facebook: 20 euros.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Busquem el teu talent. Prova per a joves de 10 a 18 anys.

Busquem el teu talent. Prova per a joves de 10 a 18 anys.