Cicle Formatiu Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
On-line
1 any
Consulteu el preu

Descripció

iFP et brinda l'oportunitat d'impulsar la teva carrera en un dels millors sistemes sanitaris del món. A més, la formació adquirida t'ajudarà a adquirir un dels perfils professionals més demandats en les primeres economies europees, com Alemanya o el Regne Unit.
Aquest pla d'estudis et proporciona els coneixements i estratègies indispensables per dur a terme cures auxiliars d'infermeria, controlar les condicions sanitàries de l'entorn i del material o instrumental sanitari i manipular correctament l'instrumental emprat pels equips de salut bucodental.
Amb la superació d'aquest programa formatiu, obtindràs el títol oficial de FP de grau mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria, que et faculta per treballar com a professional del sector sanitari.
Característiques:
  •     Més de 350.000 llocs de treball en la sanitat privada espanyola
  •     Alta demanda de professionals a nivell nacional i internacional
  •     Col·laboració d'empreses líders del sector sanitari.
Empreses col·laboradores:
El programa compta amb la participació de pràctiques professionals en prestigioses empreses i institucions emmarcades en el sector sanitari i de les assegurances de sanitat.
Asepeyo, Sanitas Clece, FIATC, Mútua Montañesa SARquavitae.

Temari

Operacions administratives i documentació sanitària
L'ésser humà davant la malaltia.
Benestar dels pacients: necessitats d'higiene, repòs i moviment.
Cures bàsiques d'infermeria aplicades a les necessitats de l'ésser humà.
Primers auxilis.
Higiene del medi hospitalari i neteja de material.
Suport psicològic als pacients / clients.
Educació per a la salut.
Tècniques d'ajuda odontologicoestomatològica.
Relacions en l'equip de treball.

Requisits

Ser major de 16 anys. Estar en possessió del títol d'ESO, Graduat Escolar o equivalent (homologat a Espanya). Haver superat el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau mitjà. Estar en possessió del títol de tècnic o de tècnic auxiliar. Haver superat el segon curs del Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP). Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. haver superat un programa de qualificació professional inicial (PQPI) amb nota igual o superior a 8. Constar amb una titulació que permeti accedir a un cicle formatiu de grau superior.

Metodologia

Metodologia en línia: Exàmens presencials a Barcelona.

Durada

Durada: 1 any. Propera convocatòria: Febrer 2023.

Objectius

Aquest programa formatiu capacita els estudiants per a: Tenir cura dels pacients al seu càrrec i de les condicions sanitàries del seu entorn, dins del seu àmbit de competència. Netejar, mantenir i esterilitzar el material i els instruments clínics utilitzats pels professionals de la salut. Participar en activitats relacionades amb el suport psicològic i l'educació per a la salut, dirigides a persones individuals o grups.

Titulació obtinguda

El programa permet obtenir una titulació oficial corresponent a un cicle formatiu de Grau Mitjà. Aquest títol et faculta per: Matricular-te en cicles formatius de Grau Superior, cursant prèviament els complements de formació necessaris, o bé superant la prova d'accés corresponent. Accedir a una professió qualificada en l'àmbit laboral.

Pràctiques

410 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Amb el teu títol de FP, pots exercir les següents funcions: Auxiliar d'infermeria en clíniques, residències ia domicili. Assistent / a de persones d'edat avançada. Teleasistente domicialiario/a. Treballador/a familiar. Cuidador/a de malalts d'Alzheimer. Piercer. En quin tipus d'empresa pots treballar La formació adquirida permet als titulats i titulades impulsar la seva carrera professional en: Clíniques privades. Hospitals, ja siguin de titularitat pública o privada. Residències i centres geriàtrics. Serveis d'assistència domiciliària.

Avantatges del curs

El programa cuenta con la participación de prácticas profesionales en prestigiosas empresas e instituciones enmarcadas en el sector sanitario y de los seguros de sanidad. Asepeyo, Sanitas Clece, FIATC, Mutua Montañesa SARquavitae

Tipus d'avaluació

Exàmens presencials a Barcelona.
Cicle Formatiu Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria
iFP
Campus i seus: iFP
iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Cursos més populars
X