Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Emergències Sanitàries

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest cursos aprendràs a:
Relacionar les possibles patologies analitzant els procediments d'intervenció per evacuar les víctimes de forma segura. Aplicar maniobres de reanimació cardiopulmonar i tècniques d'assistència sanitària inicial. Identificar el material i medicació de suport vital avançat. Aplicar les tècniques de suport psicològic. Caracteritzar les intervencions de manteniment de primer nivell del vehicle i dotació no sanitària. Descriure les operacions de neteja i desinfecció de material i equips.

Competències per a les quals et prepara el curs

La competència general d'aquest títol consisteix a traslladar el pacient al centre sanitari, prestar atenció bàsica sanitària i psicològica en l'entorn pre-hospitalari, dur a terme activitats de tele operació i teleassistència sanitària, i col·laborar en l'organització i desenvolupament dels plans d' emergència, dels dispositius de risc previsibles i de la logística sanitària davant d'una emergència individual, col·lectiva o catàstrofe.

Perspectives laborals

Tècnic en Transport Sanitari. Tècnic d'Emergències Sanitàries. Operador de Teleassistència. Operador de centres de Coordinació d'Urgències i Emergències.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X