Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
On-line
2 anys
entre 2500 € i 5000 €

Descripció

iFP forma part de Planeta Formació i Universitats, la divisió de Formació de Grupo Planeta. Al Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes aprendràs sobre sistemes operatius, seguretat informàtica i aplicacions web, entre altres temes, que et prepararan per enfrontar-te al món laboral.
Hi ha una àmplia demanda de perfils de FP relacionats amb l'àrea informàtica ja que són imprescindibles a qualsevol empresa que desenvolupi la seva activitat online. Sabies que aquests propers anys, es preveu que la digitalització sigui la responsable de la creació de més de 1.250.000 llocs de treball?

Temari

El temari es divideix en 2 cursos formatius:
Primer any
 • Aplicacions ofimàtiques
 • Muntatge i manteniment d'equips
 • Xarxes locals
 • Sistemes operatius monolloc
 • Formació i orientació laboral
Segon any
 • Aplicacions web
 • Seguretat informàtica
 • Serveis en xarxa
 • Sistemes operatius en xarxa
 • Anglès
 • Formació en Centres de Treball
*Temari i distribució de mòduls subjectes a canvis

Destinataris

Perfil d'ingrés
Dirigit a persones amb inquietud per la tecnologia, xarxes, informàtica i electrònica.

Durada

Propera convocatòria: Setembre 2023. Durada: 2 anys.

Titulació obtinguda

El programa permet obtenir una titulació oficial corresponent a un cicle formatiu de Grau Mitjà. Aquest títol et faculta per: Matricular-te en cicles formatius de Grau Superior, cursant prèviament els complements de formació necessaris, o bé superant la prova d'accés corresponent. Accedir a una professió qualificada en l'àmbit laboral.

Pràctiques

Realització de pràctiques en empreses del sector.

Perspectives laborals

De què pots treballar Amb el teu títol de FP, pots exercir les següents funcions: Responsable del departament d'informàtica. Tècnic / a en administració de sistemes. Tècnic / a en serveis d'Internet i entorns web. Tècnic / a en administració de bases de dades i xarxes. Tècnic / a de suport tècnic i teleassistència. Supervisor / a de sistemes. Així mateix, el títol de cicle formatiu de Grau Superior permet accedir directament a una carrera universitària. En quin tipus d'empresa pots treballar La formació adquirida permet als titulats i titulades impulsar la seva carrera fonamentalment en els següents àmbits: Telecomunicacions. Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Serveis a les empreses. Logística. Comunicació. Al seu torn, aquesta preparació els capacita per exercir funcions en el departament d'Informàtic de qualsevol companyia.

Promocions

Consulta les teves opcions de beques oficials:
Beca Ministeri dEducació.
Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes
iFP
Campus i seus: iFP
iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Cursos més populars
X