Cicle Formatiu Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en xarxa (Doble Titulació)

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Vols ser responsable de les estratègies i actuacions informàtiques d'una empresa? T'agradaria gestionar equips informàtics (client / servidor), dissenyar xarxes de dades, mantenir sistemes d'informació empresarials, implantar serveis d'alta disponibilitat?

Et motiva elaborar plans de seguretat informàtica (hacking) i va ser responsable de l'organització dels serveis d'Internet (cloud services, big data systems ...)? Que tal se't dóna dissenyar i mantenir portals web, automatitzar tasques, implementar centres de processament de dades (CPD? ...

Aquesta titulació et permet crear, administrar i mantenir tots els sistemes informàtics d'una empresa: Sistemes operatius client, bases de dades empresarials, xarxes empresarials cablejades i sense fils, servidors i serveis (Internet, Mail, Streaming, Xat, etc.), fer programes d'automatització de tasques, crear i mantenir pàgines web, dissenyar i implementar centres de processament de dades o mantenir la seguretat i fiabilitat del sistema davant atacs de hackers, entre d'altres.

Temari

1er Curs

    Implantació de sistemes operatius
    Gestió de bases de dades
    programació bàsica
    Llenguatges de marques i sistemes de gestió empresarial
    Administració de SGBD
    Formació i orientació laboral
    Empresa i iniciativa emprenedora
    Objectes i Big Data

2n curs

    mòduls
    Implantació de sistemes operatius
    Gestió de bases de dades
    Fonaments de maquinari
    Administració de sistemes operatius
    Planificació i administració de xarxes
    Serveis de xarxa i Internet
    Implantació d'aplicacions web
    Administració de SGBD
    Seguretat i alta disponibilitat
    Projecte d'Administració de sistemes informàtics en xarxa
    Formació en centres de treball

Durada

El cicle comprèn 2.000 hores distribuïdes en dos cursos: 1.683 hores de formació a l'escola i 317 hores de formació en centres de treball.

Titulació obtinguda

Tècnic superior en Administració de sistemes informàtics en xarxa (Publicat al RD 1629/2009 del 18 de novembre, pel qual s'estableix el títol d'Administració de sistemes informàtics en xarxa).

Pràctiques

Formació en centres de treball en 2n curs.

Perspectives laborals

Tècnic en administració de sistemes. Responsable d'informàtica. Tècnic en serveis d'Internet. Tècnic en serveis de missatgeria instantània. Personal de suport i suport tècnic. Tècnic en teleassistència. Tècnic en administració de bases de dades. Tècnic de xarxes. Supervisor de sistemes. Tècnic en serveis de comunicacions. Tècnic en entorns web.

Preu

Consulteu el preu
A Consultar

Avantatges del curs

En la formació dual, aquesta es realitza entre l'institut i l'empresa. L'alumne, durant el segon curs, redueix les hores de classe i passa a treballar en una empresa del sector. L'alumne es converteix, així, aprenent: té una matrícula feta a l'institut i una beca per la qual rep un sou proporcional a les hores de treball i en acabar obté, igual que els altres companys de classe, el seu títol.

Borsa de treball

Si
Cicle Formatiu Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en xarxa (Doble Titulació)
La Salle Catalunya
Campus i seus: La Salle Catalunya
La Salle Catalunya
Carrer Sant Joan de La Salle, 38 08022 Barcelona
Cursos més populars
X