FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2000 Hores

Descripció

El cicle formatiu de grau superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa et capacita per configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics, i garantir així la funcionalitat, la integritat dels recursos i serveis del sistema, amb la qualitat exigida i complint la reglamentació vigent.

Vols dedicar-te a la informàtica? La de tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa és avui dia una de les professions amb més sortides laborals. Aquest cicle de grau superior proporciona els coneixements per aprendre a configurar, administrar i mantenir els sistemes informàtics en una empresa, i garantir el seu bon funcionament.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Creixement professional: Enfocat a desplegar el teu propi talent i el teu potencial real per tenir èxit en el teu treball i en la consecució de les teves funcions. Amb això t'adaptes a la filosofia de moltes empreses que pensen que quan el professional creix → l'empresa creix. Habilitats digitals: L'era digital ens ha canviat la manera de treballar, d'estudiar, de relacionar-nos en les xarxes socials. I per això, a més, et donem un certificat mitjà (nivell II) de l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC). Comunicació efectiva: Per desenvolupar la teva creativitat i potenciar les teves habilitats de recerca i gestió de la informació. Avui en dies és fonamental aplicar el pensament crític i analític, així com millorar les capacitats de comprendre, argumentar, exposar les teves idees i defensar els teus projectes.

Requisits

Per poder hauràs de complir algun dels següents requisits:

Tenir el títol de batxillerat (LOGSE).

Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.

Estar en possessió del títol del curs d'orientació universitària.

Haver aprovat la prova d'accés a grau superior específica (es requereix tenir almenys 19 anys en el mateix any que es realitza la prova o 18 anys en cas de posseir el títol de tècnic).

Tenir algun altre títol de tècnic o tècnica superior o especialista, o alguna titulació universitària equivalent a efectes acadèmics.

Haver aprovat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Tenir qualsevol titulació universitària o equivalent.

Veure més

Metodologia

Formació per projectes. Formació en línia i flexible. El nostre principal objectiu és ajudar-te a convertir-te en un professional que sàpiga fer, amb un enfocament totalment pràctic. És per això que aprens mitjançant la resolució de projectes a partir d'un repte inicial que et proposem, ja que així et serà més fàcil posar-ho en pràctica en el teu entorn professional. Els estudiants treballaran activament per si mateixos mitjançant processos de descobriment, en els quals la funció del professor és bàsicament d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament. S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

2000 hores (350 hores pràctiques en empreses de prestigi).

Objectius

Alguns dels objectius són:

Elaborar esquemes de xarxes telemàtiques utilitzant programari específic per a configurar l'estructura de la xarxa telemàtica.

Seleccionar sistemes de protecció i recuperació per a posar en marxa solucions d'alta disponibilitat.

Identificar condicions d'equips i instal·lacions per supervisar la seguretat física.

Aplicar tècniques de protecció contra amenaces externes, tipificant i avaluant per assegurar el sistema.

Aplicar tècniques de protecció contra pèrdues d'informació per assegurar les dades

Assignar els accessos i recursos del sistema per administrar usuaris.

Aplicar tècniques de monitorització per diagnosticar i corregir les disfuncions

Establir la planificació de tasques per gestionar el manteniment.

Identificar els canvis tecnològics, organitzatius, econòmics i laborals en la seva activitat per resoldre problemes i mantenir una cultura d'actualització i innovació

Identificar formes d'intervenció en situacions col·lectives per liderar-les.

Implementar i administrar sistemes informàtics en entorns monousuari i multiusuari.

Gestionar la connexió del sistema informàtic a xarxes locals i xarxes extenses.

Implantar i facilitar la utilització de paquets informàtics de propòsit general i aplicacions específiques.

Proposar i coordinar canvis per millorar l'explotació del sistema i les aplicacions.

Titulació obtinguda

Títol Oficial de Tècnic Superior en Administració de sistemes informàtics en xarxa.

Perspectives laborals

Un cop hagis acabat el teu curs a distància d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIR) podràs trobar feina com a administrador de sistemes informàtics i també podràs ocupar els següents llocs de treball: De què podràs treballar: Tècnic en manteniment de sistemes informàtics en entorns monousuari i multiusuari. Cap d'explotació de sistemes informàtics en pimes. Administrador de xarxes d'àrea local. Assessor de sistemes informàtics. Tècnic en administració de sistemes. Tècnic en serveis d'internet. Tècnic en xarxes. Supervisor de sistemes. Tècnic en entorns web. Tècnic de servei d'assistència tècnica. Tècnic en teleassistència. On podràs treballar: Empreses tecnològiques. Desenvolupador o dissenyador de webs. Empreses amb comerç electrònic. Serveis a les empreses.

Avantatges del curs

- L'anglès és l'idioma més demandat i avui dia és un requisit per a gairebé qualsevol lloc de treball. És per això que el treballem a 1 seminari de 60 hores, i també de forma transversal en tots els projectes. Aprendràs anglès tècnic aplicat a situacions professionals reals. - Assegurança gratuïta de Cobertura de Pagament. - Garantia d'Atur involuntari per a empleats per compte d'altri que garanteix el pagament de les quotes si es trobés aturat durant la docència. - Garantia d'Incapacitat Temporal per a funcionaris públics i autònoms que garanteix el pagament de les quotes si patissin un accident o malaltia durant la docència.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa