Implika Barcelona

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Implika Barcelona

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona

Descripció

Amb aquest curs aprendràs a:

Configurar i explotar sistemes informàtics adaptant la configuració lògica del sistema. Aplicar tècniques i procediments relacionats amb la seguretat en sistemes i aplicacions. Desenvolupar aplicacions per a telèfons, PDA i altres dispositius mòbils emprant tècniques i entorns de desenvolupament específics. Gestionar bases de dades. Desenvolupar aplicacions multiplataforma amb accés a bases de dades utilitzant llenguatges, llibreries i altres eines. Desenvolupar interfícies gràfics interactius emprant components visuals estàndard o específics. Participar en el desenvolupament de jocs i aplicacions en l'àmbit de l'entreteniment i l'educació.

Competències per a les que et prepara el curs

La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris de «usabilitat» i qualitat exigides en els estàndards establerts.

Perspectives laborals

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci. Desenvolupador d'aplicacions en l'àmbit de l'entreteniment i la informàtica mòbil. Desenvolupador d'aplicacions de propòsit general. Treball en el sector per compte d'altri o per compte propi.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma