FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2000 Hores

Descripció


El cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma està pensat per a totes aquelles persones a les quals els apassiona el món de la programació i el desenvolupament en diferents plataformes (no només Android o IOS), i busquen formar-se en el disseny d'interfícies d' usuaris, programació de serveis i processos i en la creació d'aplicacions per a telèfons mòbils, jocs d'entreteniment ...

El curs capacita per esdevenir un professional qualificat per explorar, desenvolupar, configurar, implantar, documentar i mantenir sistemes informàtics multiplataforma, desenvolupar aplicacions multiplataforma, desenvolupar interfícies gràfiques, crear aplicacions multiprocés i multifil, i gestionar bases de dades i implantar i mantenir sistemes ERP -CRM ... garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris d'utilització i qualitat exigits en els estàndards establerts.

Com a professional no només podràs realitzar la teva activitat en l'àrea d'informàtica d'empreses i corporacions que disposin de sistemes per a la gestió de dades i infraestructures de xarxes intranet, internet o extranet, sinó que podràs aplicar-les en l'àrea de les telecomunicacions o de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ... i fins i tot estaràs capacitat per desenvolupar els desenvolupaments per al teu propi projecte.Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Creixement professional: Enfocat a desplegar el teu propi talent i el teu potencial real per tenir èxit en el teu treball i en la consecució de les teves funcions. Amb això t'adaptes a la filosofia de moltes empreses que pensen que quan el professional creix, l'empresa creix. Habilitats digitals (TIC): L'era digital ens ha canviat la manera de treballar, d'estudiar, de relacionar-nos en les xarxes socials. I és per això que a més et donem un certificat d'acreditació per competències ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). Comunicació efectiva: Per desenvolupar la teva creativitat i potenciar les teves habilitats de recerca i gestió de la informació. Avui en dies és fonamental aplicar el pensament crític i analític, així com millorar les capacitats de comprendre, argumentar, exposar les teves idees i defensar els teus projectes.

Requisits

Per poder accedir al cicle hauràs de complir amb algun dels requisits següents:

Tenir el títol de batxillerat (LOGSE).

Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.

Estar en possessió del títol del curs d'orientació universitària.

Haver aprovat la prova d'accés a grau superior específica (es requereix tenir almenys 19 anys en el mateix any que es realitza la prova o 18 anys en cas de posseir el títol de tècnic).

Tenir algun altre títol de tècnic o tècnica superior o especialista, o alguna titulació universitària equivalent a efectes acadèmics.

Haver aprovat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Tenir qualsevol titulació universitària o equivalent.

Veure més

Metodologia

Formació per projectes. Formació en línia i flexible. La nostra metodologia innovadora: Els estudiants treballaran activament per si mateixos mitjançant processos de descobriment, en els quals la funció del professor és bàsicament d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament. S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

2000 hores (350 hores pràctiques en empreses de prestigi).

Objectius

Conèixer els llenguatges de programació multiplataforma més emprats (Java, C, C ++, C #.

Configurar i explotar sistemes informàtics, i gestionar bases de dades i entorns de desenvolupament.

Programar emprant xifrat per desenvolupar programari segur.

Desenvolupar aplicacions multiplataforma que fan ús de bases de dades relacionals, objectes relacionals, orientades a objectes i XML.

Desenvolupar aplicacions mòbils natives i videojocs mòbils.

Desenvolupar aplicacions per a telèfons, PDA i altres dispositius mòbils.

Integrar continguts gràfics i components multimèdia en aplicacions multiplataforma.

Utilitzar i personalitzar programes de gestió empresarial i d'accés a dades.

Realitzar desenvolupaments en l'àmbit de l'internet de les coses.

Titulació obtinguda

Títol Oficial de Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma.

Perspectives laborals

El cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma és una de les formacions més completes de la FP i pot completar-se amb el cicle d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIR), amb el qual té una part comuna. Desenvolupar aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci Desenvolupar aplicacions de propòsit general. Desenvolupar aplicacions en l'àmbit de l'entreteniment i la informàtica mòbil. Participar en la implantació de sistemes ERP-CRM avaluant la utilitat de cada un dels seus mòduls. Gestor de la informació emmagatzemada en sistemes ERP-CRM garantint la seva integritat. Desenvolupar components personalitzats per a sistemes ERP-CRM atenent els requeriments. On podràs treballar: Empreses tecnològiques. Desenvolupador o dissenyador de webs. Empreses amb comerç electrònic. Serveis a les empreses.

Avantatges del curs

- L'anglès és el idioma més demandat i avui dia és un requisit per a gairebé qualsevol lloc de treball. És per això que el treballem en un seminari de 60 hores, i també de forma transversal en tots els projectes.
- Assegurança gratuïta de Cobertura de Pagament. - Garantia d'Atur involuntari per a empleats per compte d'altri que garanteix el pagament de les quotes si es trobés aturat durant la docència. - Garantia d'Incapacitat Temporal per a funcionaris públics i autònoms que garanteix el pagament de les quotes si patissin un accident o malaltia durant la docència.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma