Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial | On-line
2 anys
entre 2500 € i 5000 €

Descripció

El cicle formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web et capacitarà per desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions web. Adquiriràs coneixements en sistemes informàtics, bases de dades, programació web i disseny d'interfícies perquè puguis crear aplicacions complint els criteris d'accessibilitat, seguretat i usabilitat.

Temari

Primer any
 • Bases de dades
 • Entorns de desenvolupament
 • Formació i orientació laboral (FOL)
 • Llenguatges de marques i sistemes de gestió d'informació
 • programació
 • sistemes Informàtics
Segon any
 • Desenvolupament web en entorn client
 • Desenvolupament web en entorn servidor
 • Desplegament d'aplicacions web
 • Disseny d'interfícies web
 • Empresa i iniciativa emprenedora
 • Anglès
 • Projecte desenvolupament d'aplicacions web
 • Formació en el centres de treball

Destinataris

Dirigit a joves estudiants amb inquietuds pel sector tecnològic que volen formar-se com a professionals al costat d'empreses de referència.

Requisits

Ser major de 17 anys Estar en possessió del títol de Batxillerat, COU o equivalent (homologat a Espanya). Tenir el títol de tècnic / a superior o especialista. Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental. Disposar d'un títol de FP Grau Mitjà i haver realitzat els complements de formació o la prova d'accés requerida per cursar un cicle formatiu de Grau Superior. Tenir qualsevol titulació universitària oficial o equivalent. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Durada

Durada: 2000 hores /2 anys. Propera convocatòria: Setembre 2023.

Objectius

Aquest programa formatiu capacita els estudiants per a: Dissenyar, desenvolupar i mantenir aplicacions web, obeint als criteris d'accessibilitat, usabilitat i qualitat necessaris. Dominar els llenguatges i les eines de programació més habituals en l'àmbit de les aplicacions web. Assegurar als internautes un accés eficient i segur a l'entorn web, proporcionant-li així una bona experiència d'usuari (UX).

Titulació obtinguda

El programa permet obtenir una titulació oficial corresponent a un cicle formatiu de Grau Superior. Aquest títol et faculta per: Iniciar estudis de grau en qualsevol universitat espanyola, tant pública com privada. Cursar una carrera universitària en qualsevol dels països que conformen l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), prèvia homologació del títol al país de destinació. Accedir a una professió qualificada en l'àmbit laboral.

Pràctiques

370 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Amb el teu títol de FP, podràs desenvolupar les següents funcions: Desenvolupador/a d'aplicacions en entorns web. Desenvolupador/a d'aplicacions per a dispositius mòbils. Programador/a. Programador/a multimèdia. Al seu torn, el títol de cicle formatiu de Grau Superior permet accedir directament a una carrera universitària. La formació adquirida permet als titulats i titulades desenvolupar la seva carrera fonamentalment en els següents sectors: Telecomunicacions. Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Màrqueting. Comunicació. A més, estaran preparats/es per col·laborar amb empreses de qualsevol sector que necessiti desenvolupar aplicacions per als seus llocs web o destinat als seus perfils a les xarxes socials.

Avantatges del curs

Empreses col·laboradores: Aquest programa formatiu compta amb la participació d'organitzacions de prestigi nacional i internacional. Pertanyents a sectors com la consultoria, la creació de maquinari i programari o el màrqueting digital, totes elles ostenten una posició de lideratge en els seus respectius àmbits econòmics. Altran, Aptean, Capgemini, IECISA, BuzzMN, Microsoft
Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web
iFP
Campus i seus: iFP
iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Cursos més populars
X