FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior d'Especialista en el Punt de Venda

FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2000 Hores

Descripció

En el cicle formatiu oficial de grau superior d'Especialista en Punt de Venda (Gestió de Vendes i Espais Comercials) aprendràs tot el relacionat amb la gestió de vendes i espais comercials i el store management per mitjà de metodologies i pràctiques del sector del comerç, màrqueting en línia i fora de línia, la creativitat i el disseny.

El títol oficial de Tècnic Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials et capacita per a definir i implantar estratègies de màrqueting amb les que podràs analitzar el producte (anàlisi, preu i competidors del mercat nacional i internacional), elaborar plans de vendes, analitzar i organitzar informació fiable dels mercats, per finalment impulsar les accions comercials corresponents.

La disciplina de l'especialista en gestió de punt de venda (també coneguda com store management) tracta aspectes com la intermediació amb els fabricants / distribuïdors, la sectorització del producte en l'espai de venda, la gestió del personal i la logística directa, i la comunicació amb el consumidor final (per incentivar la primera compra i la seva fidelització sota paràmetres de satisfacció i rendibilitat).

El programa del cicle formatiu d'Especialista en punt de venda està orientat a aconsegueixis impulsar i dinamitzar accions comercials en qualsevol sector de negoci, tenint en compte l'equilibri entre l'espai de la botiga física i el desenvolupament del comerç digital i la captació de contactes (e-commerce i generation lead). Adquiriràs les habilitats necessàries que tot gestor de punt de venda (store manager) necessita per estar actualitzat i preparat per liderar aquest gran repte a què s'enfronten les empreses.

També podràs desenvolupar aptituds de gestió de punt de venda en el sector de la venda al detall (retail) i en els nous canals de venda, perquè emprenguis projectes molt actuals, com botigues efímeres (pop-up stores), botigues ecològiques o promoció comercial (marxandatge) en aeroports i noves tendències en investigació comercial i publicitat en el punt de venda.

Avui dia, els especialistes en punt de venda, titulats oficialment com a tècnics superiors de Gestió de Vendes i Espais Comercials, són clau per a qualsevol empresa, i, segons l'informe Posicions i competències més demandades. Informe EPyCE 2016, ocupen la posició amb més demanda en 2016 i una de les que seran més demandades en el futur.

Com a estudiant del cicle formatiu de grau superior d'Especialista en Punt de Venda tindràs l'oportunitat d'experimentar, mitjançant un procés pràctic, des de la concepció estratègica del model fins a la gestió de l'experiència del consumidor. Desenvoluparàs el pla de màrqueting al detall (retail) i el implantarás en el punt de venda, ja sigui físic o virtual (e-commerce), treballant la logística i les compres, finances per a minoristes (retailers), processos de gestió del punt de venda, recursos humans i, en definitiva, totes les àrees de l'empresa que intervenen en la gestació del model.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Creixement professional: Enfocat a desplegar el teu propi talent i el teu potencial real per tenir èxit en el teu treball i en la consecució de les teves funcions. Amb això t'adaptes a la filosofia de moltes empreses que pensen que quan el professional creix → l'empresa creix. Habilitats digitals (TIC): L'era digital ens ha canviat la manera de treballar, d'estudiar, de relacionar-nos en les xarxes socials. I per això, a més, et donem un certificat mitjà (nivell II) de l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC). Comunicació efectiva: Per desenvolupar la teva creativitat i potenciar les teves habilitats de recerca i gestió de la informació. Avui en dies és fonamental aplicar el pensament crític i analític, així com millorar les capacitats de comprendre, argumentar, exposar les teves idees i defensar els teus projectes.

Requisits

Per poder accedir al cicle hauràs de complir amb algun dels requisits següents:

Tenir el títol de batxillerat (LOGSE).

Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.

Estar en possessió del títol del curs d'orientació universitària.

Haver aprovat la prova d'accés a grau superior específica (es requereix tenir almenys 19 anys en el mateix any que es realitza la prova o 18 anys en cas de posseir el títol de tècnic).

Tenir algun altre títol de tècnic o tècnica superior o especialista, o alguna titulació universitària equivalent a efectes acadèmics.

Haver aprovat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Tenir qualsevol titulació universitària o equivalent.

Veure més

Metodologia

Formació per projectes. Formació en línia i flexible. Els estudiants treballaran activament per si mateixos mitjançant processos de descobriment, en els quals la funció del professor és bàsicament d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament. S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

2000 hores (350 hores pràctiques en empreses de prestigi).

Objectius

• Elaborar el pla de vendes i gestionar la comercialització de productes i serveis, aplicant les tècniques de venda adequades a cada canal de comercialització.

• Definir estratègies comercials i gestionar la força de les vendes; obtenir i processar informació dels agents que hi intervenen, organitzant i supervisant els mitjans tècnics i humans.

• Obtenir, analitzar i organitzar informació fiable dels mercats aplicant tècniques estadístiques; establir un sistema d'informació de màrqueting (SIM) eficaç, que serveixi de suport en l'elaboració d'accions de màrqueting.

• Realitzar i controlar l'aprovisionament de materials i mercaderies en els plans de producció i de distribució, assegurant la quantitat, la qualitat, el lloc i els terminis per complir amb els objectius establerts per l'organització o els clients.

• Organitzar l'emmagatzematge de les mercaderies en les condicions adequades i l'aprofitament òptim dels mitjans i espais disponibles; gestionar els trencaments d'existències.

• Organitzar i controlar la implantació de productes, serveis i accions promocionals en espais comercials; determinar l'assortiment i les línies d'actuació de campanyes promocionals per assolir els objectius comercials.

• Organitzar i supervisar la implantació i el muntatge d'espais comercials i aparadors; definir les especificacions de disseny i materials, per tal de transmetre la imatge d'espai comercial que atregui els clients potencials per aconseguir els objectius establerts.

Titulació obtinguda

Títol Oficial de Tècnic Superior en Gestió de vendes i espais comercials.

Perspectives laborals

De què podràs treballar: Comercial especialista en gestió de punt de venda. Tècnic / a comercial. Agent, representant o coordinador / a comercial. Especialista en implantació d'espais comercials. Encarregat / a de botiga o de secció d'un comerç. Responsable de promocions de punt de venda. Cap / a de vendes / de zona. Encarregat / a de magatzem. Dissenyador / a d'espais comercials. Aparadorista comercial. Supervisor / a de telemarketing. On podràs trabjar: Multinacionals i grans superfícies. Empreses de logística. Comerç. Serveis a les empreses.

Avantatges del curs

- L'anglès és l'idioma més demandat i avui dia és un requisit per a gairebé qualsevol lloc de treball. És per això que el treballem en 2 seminaris de 60 hores cada un, i també de forma transversal en tots els projectes. Aprendràs anglès tècnic aplicat a situacions professionals reals. - Assegurança gratuïta de Cobertura de Pagament. - Garantia d'Atur involuntari per a empleats per compte d'altri que garanteix el pagament de les quotes si es trobés aturat durant la docència. - Garantia d'Incapacitat Temporal per a funcionaris públics i autònoms que garanteix el pagament de les quotes si patissin un accident o malaltia durant la docència.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior d'Especialista en el Punt de Venda

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior d'Especialista en el Punt de Venda