FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials Dual

FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2310 Hores

Descripció

En el cicle formatiu oficial de grau superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials aprendràs tot el relacionat amb la gestió de vendes i espais comercials i la gestió en el punt de venda (store management) per mitjà de metodologies i pràctiques del sector del comerç, el màrqueting en línia i fora de línia, la creativitat i el disseny.

El títol oficial de Tècnic Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials et capacita per a definir i implantar estratègies de màrqueting amb les que podràs analitzar el producte (anàlisi, preu i competidors dels mercats nacional i internacional), elaborar plans de vendes, analitzar i organitzar informació fiable dels mercats, per finalment impulsar les accions comercials corresponents.

La disciplina de l'especialista en gestió de punt de venda (també coneguda com store management) tracta aspectes com la intermediació amb els fabricants / distribuïdors, la sectorització del producte en l'espai de venda, la gestió del personal i la logística directa, i la comunicació amb el consumidor final (per incentivar la primera compra i la seva fidelització sota paràmetres de satisfacció i rendibilitat).

El programa del cicle formatiu de Gestió de Vendes i Espais Comercials està orientat a aconsegueixis impulsar i dinamitzar accions comercials en qualsevol sector de negoci, tenint en compte l'equilibri entre l'espai de la botiga física i el desenvolupament del comerç digital i la captació de contactes (e-commerce i lead generation). Adquiriràs les habilitats necessàries que tot gestor de punt de venda (store manager) necessita per estar actualitzat i preparat per liderar aquest gran repte a què s'enfronten les empreses.

També podràs desenvolupar aptituds de gestió de punt de venda en el sector de la venda al detall (retail) i en els nous canals de venda, per emprendre projectes molt actuals, com botigues efímeres (pop-up stores), botigues ecològiques o promoció comercial (marxandatge) en aeroports i noves tendències en investigació comercial i publicitat en el punt de venda.

Ara pots cursar aquest cicle en format dual en conveni amb Volkswagen Group Espanya Distribució (*). Podràs cursar una part significativa de les hores del cicle en un concessionari de Volkswagen Group Espanya Distribució. Aquesta formació et servirà també per a convalidar el bloc inicial de la formació interna de Volkswagen Group Espanya Distribució. Les hores realitzades en el concessionari es remuneraran amb una beca salari, l'import variarà segons les hores de dedicació setmanals.

(*) Actualment disponible a Madrid, Catalunya i la Comunitat Valenciana.
Veure més

Temari del curs

Què vas a aprendre ?:
• Elaborar el pla de vendes i gestionar la comercialització de productes i serveis, aplicant les tècniques de venda adequades al sector automoció.
• Definir estratègies comercials i gestionar la força de les vendes; obtenir i processar informació dels agents que hi intervenen, organitzant i supervisant els mitjans tècnics i humans.
• Obtenir, analitzar i organitzar informació fiable dels mercats aplicant tècniques estadístiques; establir un sistema d'informació de màrqueting (SIM) eficaç, que serveixi de suport a l'elaboració d'accions de màrqueting.
• Realitzar i controlar l'aprovisionament de materials i mercaderies en els plans de producció i de distribució, assegurant la quantitat, la qualitat, el lloc i els terminis per complir amb els objectius establerts per l'organització o els clients.
• Organitzar l'emmagatzematge de les mercaderies en les condicions adequades i l'aprofitament òptim dels mitjans i espais disponibles; gestionar els trencaments d'existències.
• Organitzar i controlar la implantació de productes, serveis i accions promocionals en espais comercials; determinar l'assortiment i les línies d'actuació de campanyes promocionals per assolir els objectius comercials.
• Organitzar i supervisar la implantació i el muntatge d'espais comercials i aparadors; definir les especificacions de disseny i materials, per tal de transmetre la imatge d'espai comercial que atregui els clients potencials per aconseguir els objectius establerts.
Veure més

Metodologia

Metodologia: Online i flexible.
Metodologia innovadora: Els estudiants treballaran activament per si mateixos mitjançant processos de descobriment, en els quals la funció del professor és bàsicament d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament.

S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.
Durant del curs s'aprendrà anglès tècnic aplicat a situacions professionals reals.

Durada

Inici: 3 de febrer 2020.

Titulació obtinguda

Títol Oficial del Ministeri.

Perspectives laborals

De què podràs treballar:
Comercial especialista en gestió de punt de venda.
Tècnic / a comercial.
Agent, representant o coordinador / a comercial.
Especialista en implantació d'espais comercials.
Encarregat / a de botiga o de secció d'un comerç.
Responsable de promocions de punt de venda.
Cap / a de vendes / de zona.
Encarregat / a de magatzem.
Dissenyador / a d'espais comercials.
Aparadorista comercial.
Supervisor / a de telemarketing.

On podràs treballar:
Assessor / a comercial a Volkswagen Group Espanya Distribució.
Assessor / a de servei postvenda a Volkswagen Group Espanya Distribució.

Avantatges del curs

Amb la col·laboració de Talentia (Volkswagen Group Espanya Distribució).
Assegurança gratuïta de cobertura de pagaments: UOC X ofereix una assegurança de matrícula per defecte i gratuït als estudiants que realitzin uns estudis d'una durada mínima d'un semestre i que resideixin a Espanya.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials Dual

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials Dual