Esplugues Centre de Formació
Curs
Presencial
  • Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Descripció

Nivells: Iniciació, Baix, Mitjà, Alt.

Temari del curs

Curs d'anglès TOTS ELS NIVELLS:

Està pensat per a alumnes sense cap coneixement previ d'anglès o amb uns coneixements molt bàsics i té com a objectiu proporcionar el vocabulari i les estructures bàsiques per poder desenvolupar-se adequadament en anglès en situacions quotidianes i de la vida diària.

Temes de vocabulari del nivell bàsic o inicial d'anglès: presentacions, salutacions i frases útils, nombres, la casa i l'allotjament, activitats de la vida diària, activitats de temps lliure, aficions, esports, viatges i turisme, relacions socials i familiars, vocabulari de compres, menjars i begudes, la ciutat, la natura i el medi ambient.

Continguts gramaticals del nivell d'anglès d'iniciació: to be, els articles i el plural, to have, adjectius, interrogatius, verbs en present, forma negativa i interrogativa, present continu, determinants -articles, demostratius, possessius, quantificadors ...- , preposicions de lloc i temps, genitiu, pronoms, formes d'obligació i mandat, futur pròxim, temps de passat ...

Funcions de comunicació del nivell d'anglès iniciació: saludar, presentar-te, demanar en un bar o en un restaurant, preguntar en una ciutat, anar de compres, parlar dels teus plans futurs, fer una reserva en un hotel, parlar d'accions en el passat .

Curs d'anglès avançat:

- Utilitzar l'idioma que aprèn tant en l'àmbit escolar com en una àmplia gamma de situacions que se li presentin ja sigui de forma presencial o virtual com a mitjà de comunicació i d'expressió personal sobre temes concrets, abstractes o culturals.

- Comprendre, interactuar i expressar-se de forma adequada, raonablement flexible, en aquestes situacions en un registre estàndard de formalitat o informalitat tant oral com per escrit.

- Ampliar el coneixement dels aspectes socioculturals relacionats amb les situacions habituals, així com els que es refereixen al propi àmbit professional i utilitzar les fórmules socials, gestos, registres i tractament adequats en aquestes situacions.

- Interioritzar els recursos lingüístics necessaris a través de la pràctica funcional i formal i posant en joc les estratègies més eficaces.

Veure més

Metodologia

A domicili, In-company (en empreses).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte.
Ens adaptem als seus horaris.

Preu

20 euros/hora.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Classes d'Anglès

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos