Com desenvolupar habilitats directives

Descripció

Curs online de Com desenvolupar habilitats directives.

Temari

  • Mòdul 1. Concepte de competència/habilitat. Què és i què no és?.
  • Mòdul 2. Exemples de competència/habilitat.
  • Mòdul 3. Exemple d'habilitat directiva: capacitat de comunicació, l'escolta activa.
  • Mòdul 4. Com es desenvolupa una habilitat: procés d'aprenentatge. L'hàbit.

Destinataris

- Professionals interessats a desenvolupar les seves habilitats gerencials per augmentar les seves possibilitats de desenvolupament professional i personal.

- Persones que vulguin millorar les seves habilitats, no només de comunicació sinó de qualsevol tipus, per aconseguir resultats excel·lents en el seu treball o millorar la seva empleabilitat- Professionals que treballen en el desenvolupament de persones, ja siguin equips de treball remunerats, voluntariat o amb col·lectius en risc d'exclusió laboral.

Metodologia

La nostra proposta de formació e-learning es basa en una modalitat asíncrona (diferida en el temps) que et permetrà gestionar el teu propi aprenentatge, contant amb el seguiment i el suport d'un tutor. La metodologia d'aquesta formació es caracteritza per ser: Activa: Tu mateix construeixes el teu propi coneixement a través de la reflexió. Col·laborativa: Pretenem que l'aula es converteixi en un espai d´intercanvi d'experiències i coneixements per a tots els alumnes. Auto aprenentatge: on vulguis i quan vulguis, tu decideixes com estudiar.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Del 04/02/16 al 04/03/16.

Objectius

- Conèixer amb més profunditat el concepte de competència/habilitat, per potenciar els nostres coneixements i experiència amb les actituds necessàries.
- Identificar les conductes que es tradueixen en l'adquisició d'una competència directiva.
- Conèixer els mecanismes necessaris per al desenvolupament i millora d'una habilitat.
- A través de l'exemple de la comunicació i escolta activa, desenvolupar i entrenar les conductes pròpies d'aquesta habilitat.

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Professorat

Carlos Cortés León Tota la seva carrera professional s'ha desenvolupat en l'àmbit dels Recursos Humans tant en el sector privat en empreses multinacionals com , durant més de 10 anys , en organitzacions del sector social . Ha estat director de Recursos Humans , entre d'altres , de Metges sense Fronteres Espanya i de la Fundació Ajuda en Acció . Actualment col ? labora com a consultor social en diverses organitzacions en projectes d'estratègia , desenvolupament de persones i coaching executiu i d'organització . Manté activitat docent especialitzada en intel ? ligència emocional , models d'organització , gestió de persones i equips i habilitats directives en diferents àmbits com la UNED o l'escola de negocis Esade . És autor de nombrosos articles , el bloc RhSocial i diversos llibres . Llicenciat en Dret , amb màsters en RRHH , MBA , Direcció de Fundacions , PRL i Direcció d'ONG i Lideratge i Innovació Social . Coach ontològic per l'Escola Europea de Coaching ( acreditat ACC per
Com desenvolupar habilitats directives
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
Cursos més populars
X