Com gestionar les emocions

Descripció

Curs presencial a Barcelona de Com gestionar les emocions.

Temari

  • Aprenentatge cognitiu.
  • Aprenentatge i entrenament en habilitats socials.
  • El motor de la nostra vida: l'efectivitat.

Destinataris

Professionals i persones interessades en la gestió emocional com a desenvolupament professional i personal.

Metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d?exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català.

Durada

Propera convocatòria: A consultar.

Objectius

-Descobrir la importància del pensament, de la comunicació i de l'afectivitat en les relacions interpersonals detectant com és el nostre estil relacional i aprenent a gestionar-ho assertiva i sanament. -Aprendre a manejar situacions d'agressivitat, xantatge emocional i manipulació. -Aprendre pautes de relació saludables.

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Professorat

Inma Merino Jiménez Diplomada en Treball Social, Experta en Teràpia Familiar Sistèmica i Màster en Bioètica i Humanització de l'assistència. Actualment és Responsable Provincial del voluntariat de l'Ordre Hospitalaria de Sant Joan de Dèu. Ha treballat com a Formadora des de l'any 1994per a diferents organitzacions: Comunitat de Madrid, Escola de voluntariat de l'Ajuntament de Madrid, Càrites (Espanyola i de diferents comunitats autònomes),Projecte Home (Espanya i Madrid), Plataforma del Voluntariat a Espanya, Oficina del voluntariat de l'Ajuntament de Càceres, Institut d'Administració Pública Adolfo Posada (Oviedo), Fundació Castellà-Manxega de Cooperació, Universitat Europea de Madrid, Escola d'estudis Universitaris Reial Madrid, Mèdics Mundi d'Albacete, Fundació Amic de Castelló, Fundació per a la formació i investigació sanitàries de la Regió de Múrcia, Associació espanyola de fundacions tutelars (Feaps), Federació Catalana de Voluntariat Social

Lloc on s'imparteix el curs

Formació,Consultoria i Estudis Carolines, 10 08012 Barcelona
Com gestionar les emocions
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
Cursos més populars
X