Com parlar en públic: Realitza presentacions efectives

Descripció

Formació sobre parlar en públic. Com elaborar el discurs, com utilitzar l'espai i el cos per garantir que es transmet allò que es vol. Treballarem les presentacions visuals, donant-les el punt de protagonisme que els toca. També aprendrem com construir el relat per convertir-ho en un contingut que arribi a l'audiència a la que et dirigeixes.

Temari

  1. La capacitat de comunicar bé.
  2. El fet comunicatiu.
  3. El cos i la comunicació no verbal.
  4. La veu; to i entonació.
  5. Com fer una bona presentació.
  6. Avaluació sobre la presentació dels propis alumnes

Destinataris

  • A tota aquella persona que vol millorar les seves aptituds a l'hora d'enfrontar-se a un grup de persones, gran o petit.
  • Persones que volen millorar l'impacte de les seves presentacions, tant si són internes a l'empresa com si es tracta de parlar amb clients, proveïdors...
  • Persones que s'han trobat diverses vegades amb la necessitat de parlar en públic i volen millorar les seves capacitats.
  • Persones amb por de parlar davant d'altre gent que volen superar-ho.

Metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d?exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català.

Durada

11 i 12 de març de 2016.

Objectius

- Estructurar les idees en funció d'allò que vol explicar-se. - Guanyar en claredat a lo hora de parlar en públic. - Superar la por escènica. - Fer servir tècniques i eines de comunicació tant verbals com no verbals. - Augmentar l'habilitat de seducció, augmentant la capacitat d'influir sobre el seu públic. - Guanyar en auto confiança. - Aprendre a improvisar en mig d'una presentació.

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Professorat

Alberto Lacasa Santolaria Emprendedor formado en Ingeniería Electrónica por la EUSS y en realización cinematográfica para UACE. Vinculado al mundo de la producción audiovisual. Fundador de What if producciones, productora. Se fusiona hace 2 años y medio con Inquietos Media, de la que es CEO. Fundador de Teams 'projection, empresa de formación en emprendimiento. Amplia experiencia en la formación y vinculado al tercer sector desde el voluntariado (centros recreativos, cineclub, teatro ...).

Lloc on s'imparteix el curs

Formació,Consultoria i Estudis Carolines, 10 08012 Barcelona
Com parlar en públic: Realitza presentacions efectives
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
X