Implika Barcelona

Community Manager i Social Media

Implika Barcelona

Descripció

El foment de les xarxes socials ha creat un conjunt nou de sortides professionals entre les que destaca el community manager. El curs et permet accedir a una de les professions més modernes aprenent de manera pràctica a gestionar una marca a través d'internet. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector empresa amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de:
Crear estratègies en xarxes socials.
Construir amb eficàcia la identitat digital d'una marca.
Dinamitzar una comunitat online i gestionar les xarxes socials. Monitoritzar les KPIs i aconseguir una major visibilitat en cercadors. Detectar líders d'opinió i persones influents.

Destinataris

El curs és adequat per a persones interessades en la informàtica i les xarxes socials que volen convertir-se en professionals del sector.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Community Manager i Social Media.

Perspectives laborals

Departaments de comunicació de les empreses. Agències de comunicació. Agències de reputació de marca. Publicacions en línia. Agències de publicitat.

Promocions

Tenim actives una sèrie de ajudes i dtes segons el perfil que poden arribar fins al 25% dte sobre el preu total. Promoció vàlida fins a final de mes.

Tenim 5 seus obertes, i disposem de formació a distància i presencial.

També regalem un curs d'anglès amb la contractació de qualsevol dels nostres cursos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Community Manager i Social Media

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Community Manager i Social Media