La Salle - URL

Curs de Complements de Formació Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions

La Salle - URL

Grau
Semi-presencial
Oficial / Homologat
100 Crèdits

Descripció

El Curs de Complements de Formació per a titulats en Enginyeria Tècnica de Telecomunicació per qualsevol especialitat per a l'obtenció del Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació,s'adreça als Enginyers Tècnics de Telecomunicació amb més de 2 anys d'experiència (data d'obtenció del títol), per facilitar el seu accés al nou títol de Graduat en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació.

El món de les telecomunicacions és un dels sectors econòmics més atractius del nostre país per la seva capacitat de creixement i el seu caràcter estratègic en el desenvolupament econòmic.

L'Enginyer en Sistemes de Telecomunicació desenvolupa la seva carrera professional en l'àrea de la planificació, disseny, fabricació, instal·lació, operació i el manteniment de serveis o equips electrònics de telecomunicacions, garantint la generació, transmissió i recepció de senyals. Els nous serveis de telefonia mòbil o fixa, les xarxes de comunicacions d'ordinadors, els equips i sistemes electrònics, la radiodifusió, Internet, o el desenvolupament de nous sistemes de localització global són algunes de les sortides laborals d'aquests estudis.
Veure més

Temari del curs

Els continguts del Curs s'han definit en base a la Memòria del nou Grau d'Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació aprovada oficialment per ANECA, el Consejo de Universidades i la Direcció General d'Universitats.

Apartat 1
 • Projectes i infraestructures de telecomunicacions
 • Sistemes digitals de telecomunicació
 • Xarxes i Telecomunicacions
 • Circuits i components d'alta freqüència
 • Sistemes i xarxes telemàtiques
Apartat 2
 • Projectes i infraestructures de telecomunicacions
 • Empresa i gestió
Apartat 3
 • Pràctiques externes
Apartat 4
 • Treball final

Competències per a les que et prepara el curs

Els titulats adquiriran la formació científica, tecnològica, socioeconòmica i la preparació per a l'exercici professional en el desenvolupament i aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en totes les activitats que les demandin, dins del marc normatiu de referència.

Destaca la capacitat de dissenyar, analitzar, implementar, explotar i gestionar un sistema, component o procés de l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com circuits i subsistemes de radiofreqüència, equips de transmissió i recepció, sistemes de comunicacions guiades i no guiades, xarxes, software i serveis de telecomunicació, equips i sistemes electrònics, equips, locals i instal·lacions relacionades amb el món audiovisual.

Requisits


 • Per accedir al Curs cal estar en possessió del títol d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació amb un mínim de 2 anys anteriors a la data de matriculació al mateix.

 • Per obtenir la nova titulació de Graduat/da en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació és obligatori matricular-se, cursar i aprovar totes les assignatures del Curs de Complements, inclosa la presentació i defensa d'un Treball Final de Grau, totalitzant 60 crèdits ECTS.Metodologia

Les matèries i continguts del curs estan organitzats en quatre apartats: formació en format semi presencial, experiència professional, pràctiques externes i treball de final de grau.

Horari/Torn

De dilluns a divendres.

Durada

Data d'inici: 04/09/2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda

Grau Universitari Oficial de La Salle-Universitat Ramon Llull.

Avantatges del curs

Punts clau:
Comptem amb l'experiència de ser la primera Escola de Telecomunicacions que es va crear a Catalunya i amb un claustre de professors amb àmplia experiència docent i professional.
Els estudis de Telecomunicacions gaudeixen d'un alt reconeixement social i empresarial, nacional i internacional. La inserció laboral és del 100% i les principals empreses del sector acudeixen a La Salle per contractar aquests perfils.
La metodologia docent és pràctica i participativa. Els alumnes que ho desitgen poden participar com a becaris o projectistes en projectes de transferència o d'investigació amb empreses líders del sector, el que els permet aprendre fent.
Podràs participar en projectes reals i rellevants d'empresa i recerca.
Comptem amb més de 30 laboratoris tecnològics a disposició de tots els alumnes i amb instal·lacions úniques a nivell estatal com la cambra anecoica de radiofreqüència, el laboratori de comunicacions digitals o el d'automàtica industrial.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Complements de Formació Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Complements de Formació Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions