Ceina

Curs de Comptabilitat Contaplus Élite

Ceina

Curs
Presencial
40 Hores
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

Què és el curs de Contaplus?

Una aplicació comptable ajuda a fer totes les tasques habituals necessàries per controlar les partides econòmiques de l'empresa. Gràcies a les aplicacions de comptabilitat s'agilitzen la gran majoria de les tasques repetitives i pesades del món empresarial. En aquest curs, l'usuari aprendrà a planificar pagaments i venciments, confeccionar xecs, automatitzar els assentaments més repetitius, puntearlos per comprovar errors ...


 
Veure més

Destinataris

Contaplus és una aplicació de comptabilitat i, per tant, a tot usuari amb necessitats comptables els serà molt recomanable el seu ús. Tot i que és molt aconsellable tenir coneixements previs de comptabilitat, no és del tot imprescindible, ja que al llarg del curs es van coneixent aquells termes comptables necessaris per realitzar els exercicis proposats. Conèixer-permet aprofitar millor les possibilitats de Contaplus dins de l'empresa a responsables de comptabilitat i persones que necessitin portar la comptabilitat amb el sistema de doble partida i cerquin un programa assequible tant en preu com en senzillesa d'ús.
Veure més

Horari/Torn

Curs amb horari flexible.

Objetius

L'alumne aprendrà les possibilitats d'aquesta aplicació comptable, així com l'ús de les utilitats que incorpora. S'expliquen des de les coses més bàsiques (definició bàsica de l'empresa, pla general comptable, pla de comptes i subcomptes) a les més habituals (entrada d'assentaments, llistats de diari, balanços) i avançades (assentaments predefinits, assentaments periòdics, previsió de venciments, inventari, tancaments ...).

Promocions

Possibilitat de subvenció

 

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Comptabilitat Contaplus Élite

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Comptabilitat Contaplus Élite