Curs Certificat CompTIA A+

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial | Distància
Consulteu el preu

Descripció

En el certificat del curs CompTIA A +, s'ofereix una visió global del maquinari informàtic. Li aportarà un coneixement detallat dels dos sistemes, tant de la placa com els perifèrics. Els empleats valoren el personal informàtic amb la certificació i trobarà un important impuls cap a la seva carrera si ja està treballant en el departament informàtic a nivell escriptori. Si vostè té bon maneig dels ordinadors i vol continuar una carrera informàtica, pot obtenir el certificat A +, reconegut mundialment i potenciar les seves habilitats.

Temari

This course is designed to prepare you for the two CompTIA (Computing Technology Industry Association) exams: 220-701 A+ Essentials and 220-702 A+ Practical Application. By passing both these exams you will gain the industry-recognised A+ certification.

Destinataris

A + One cobrirà tot des de les entrades i les plaques base fins a les CPU, memòria i dispositius d'emmagatzematge de dades i molt més.

Aquest curs de formació en tècnica informàtica es pot estudiar al centre de formació a casa i li permet estudiar des del lloc que prefereixi, amb un supervisor de tutories en línia. Li proporcionarem una òptima combinació d'estudi autònom i aprenentatge a distància adaptat a les seves necessitats.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Titulació obtinguda

El certificat Pitman. Aquest curs està dissenyat i preparat per a dos dels exàmens CompTIA (Computing Technology Industry Association).
Curs Certificat CompTIA A+
PITMAN TRAINING BARCELONA
Campus i seus: PITMAN TRAINING BARCELONA
PITMAN TRAINING BARCELONA
Tuset, 8 entl. 3a 08006 Barcelona
Cursos més populars
X