LaboratorioEscritura

Conte il·lustrat Nivell 1

LaboratorioEscritura

Curs
Presencial
15 Hores
  • Barcelona
215 €

Descripció

En aquest curs s'explora el procés de creació d'un llibre àlbum: la generació de la idea, la il·lustració, el disseny i la construcció. Un llibre àlbum és tota obra literària que interrelaciona text i imatge en un diàleg inseparable, on és la il·lustració la que porta el significat principal de la història. El curs ofereix eines per resoldre el desafiament de trobar nous mètodes per explicar una història i il·lustrar-la.

Temari del curs

Què és un llibre àlbum?
Generació d'una idea
Convertir la idea en conte
Estructura del llibre
storyboard
Creació de personatges
El color
La maqueta

Destinataris

Els qui, amb o sense experiència prèvia en l'escriptura o la il·lustració, desitgin explicar una història a través d'imatges i textos breus, sigui aquesta de temàtica infantil o adulta.

 

Metodologia

Es tracta d'un curs de tipus taller. La metodologia d'aprenentatge és dinàmica, col·laborativa i creativa. Es combinen els continguts teòrics amb la lectura de textos, el visionat d'animacions de vídeo, la realització d'exercicis d'escriptura i d'il·lustració i la discussió d'aquests a classe.
L'alumne es beneficia de la interacció amb un grup de treball. Els altres alumnes actuen com els primers receptors del projecte, de manera que l'autor pugui experimentar què han entès realment. A través de la discussió i el debat, l'alumne assimila millor els continguts tractats en el curs.
El professor ofereix als participants recomanacions sobre els textos, així com seguiment i suport continus. No segueix cap corrent literari o d'il·lustració ni imposa una sola visió, sinó que acompanya les tendències i interessos personals de cada alumne per ajudar-lo en el desenvolupament de les seves capacitats creatives.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

OCTUBRE 2016
- 18 d'octubre 2016 al 17 gener 2017 (dimarts)
GENER 2017
- 24 de gener al 28 de març (dimarts)
Dimarts: 19h a 21h

Objetius


El curs explorarà el procés de creació de la idea, il·lustració, disseny i construcció d'un llibre àlbum lligat al joc de les formes i el llenguatge escrit. El curs ofereix eines per resoldre el desafiament de trobar nous mètodes per explicar una història i il·lustrar-la.Titulació obtinguda

El Laboratori d'Escriptura lliurarà un certificat d'aprofitament del curs

Preu

215 €
Data d'Inici: 18 d'octubre

Avantatges del curs

Durant el curs convidarem a un professor convidat, que podrà ser un il·lustrador o escriptor que ens parli del procés de creació de la seva obra, o un editor que ens informi sobre el procés d'edició de llibres infantils.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Conte il·lustrat Nivell 1

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Conte il·lustrat Nivell 1