CONTROL A LA Microbiològic INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)

Descripció

S'incidirà en les vies de contaminació dels patògens habitualment  
detectables, aplicació i avaluació del sistema APPCC (HACCP), eliminació o disminució del risc, protocols d'anàlisi i la seva aplicació en la indústria, per què es fan moltes manipulacions en l'anàlisi dels aliments i en diferenciar quan s'ha de  
utilitzar un o altre protocol.

Temari

- Vies de contaminació dels patògens  
- Control dels aliments durant la seva obtenció i elaboració  
- Anàlisi microbiològica  
- Protocol d'anàlisi microbiològica  
- Criteris microbiològics

Destinataris

En aquest curs es pretén donar una idea general de la problemàtica microbiològica i dels riscos de la indústria alimentària.L'enfocament serà general, però es dirigirà a persones que ja tenen uns certs coneixements en l'àmbit de la seguretat i el control dels aliments.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
CONTROL A LA Microbiològic INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
També et recomanem aquests cursos
X