CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper

Curs
Presencial
Barcelona
15 crèdits
3250 €

Descripció

Des que van néixer en els anys 80s, els Assessors d'Imatge i Personal Shoppers són els professionals del món de la moda que poden aconsellar des de l'elecció d'un ram de flors fins el que una persona ha de lluir en una entrevista laboral o en la seva pròpia casament . Actualment, han deixat d'oferir els seus serveis exclusivament a persones d'alt poder adquisitiu per posar-se a disposició del ciutadà mitjà que necessiti de la seva ajuda.
L'elecció de l'abillament adequat pot ser un veritable problema per a tots els que no disposin del temps o del gust necessari per trobar-lo. Els serveis que aquests professionals presten consisteixen en trobar el look convenient per a qualsevol ocasió, crear un fons d'armari versàtil i aconsellar en qüestions de bellesa i estil de vida. El seu objectiu és que el client transmeti aquelles qualitats que desitja projectar, i per poder oferir un servei integral compta amb el suport de esteticistes, perruquers i maquilladors, entre d'altres professionals que l'ajuden a donar un servei de qualitat superior.

Destinataris

Professionals i estudiants del món de la moda que vulguin formar-se en el món de l'assessoria d'imatge i personal shopping, estilistes, dissenyadors, agències publicitàries, productores, professionals de la comunicació de moda, relacions públiques, botigues de moda, complements i bellesa, aparadoristes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 26/09/2019 Crèdits: 15.

Objectius

El CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper té com a objectiu la presentació d'un projecte d'imatge personal realitzat sobre un assessorat real, en el qual s'apliquen tots els coneixements, habilitats i competències adquirides durant el curs.
Per donar més dinamisme i promoure l'aplicació dels coneixements impartits a classe, es realitzen pràctiques des de la primera classe en totes les assignatures, amb exercicis sobre casos actuals i propers.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Treballar de Personal Shopper en boutiques, grans magatzems, cadenes de botigues, hostaleria i turisme, associacions, estaments oficials, departaments de recursos humans, gabinets de premsa, organització d'esdeveniments i agències de models o bé realitzar serveis de Personal Shopper com a treballador independent o contractat per alguna web de moda.

Professorat

Coordinadora: Beatriz Ocanto.

Horari

Dimarts i dijous + divendres alterns, de 18:30 a 22:40
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X