Descripció

El CSP de Color & Trim proposa un concentrat de coneixement sobre el tema del color i els acabats en els productes i en els espais.

Molts sectors relacionats amb el disseny necessiten especialistes que treballin el color i les textures: en automoció, en interiorisme, en arquitectura, en accessoris esportius, en mobiliari. L'estudi de les tendències, dels diferents pigments naturals i sintètics, de les estratègies de marca, dels diferents materials, de la simbologia del color, aporten al dissenyador un plus de coneixement diferenciador.

Temari del curs

Mòdul Específic del CSP de Color&Trim. 
Aquest mòdul respon a les competències específiques del curs. El curs està plantejat des d'una perspectiva integradora, en la qual cadascuna de les instàncies pedagògiques forma part i es troba relacionada amb la totalitat.
  • Cultura del color - Vocabulari del color. - Observació del color. - Percepció i del color. - Reproducció del color (RGB, CMYK). - Sistemes universals i eines de mesurament (Ral, Ncs, Pantone…) - Fabricació de pigments. - Color sostenible.
  • Harmonia del color - Color i mercat. - Simbologia de color. - Estratègia cromàtica de marca. - Taujana/gamma cromàtica. - Tipus de contrastos. - Acabats i textures.
  • Prospectiva de color - Referents del sector. - Tendències cromàtiques. - Evolució del sector.
Exemples d'exercicis: - introducció teoria del color, vocabulari i conceptes. - exploració i estudi del color aplicat a l'entorn que ens envolta (sèrie d'exercicis curts). - materialitzar el color a través d'un projecte concret. - comunicació i presentació d'un disseny entorn del color.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Capacitat d'utilitzar vocabulari cromàtic.
Capacitat d'aplicar color a un producte o gamma.
Capacitat d'aplicar color amb anticipació respecte a les tendències cromàtiques.
Capacitat de generar conceptes a partir de la perspectiva del color.

Destinataris

Llicenciats o professionals en actiu de les branques del Disseny de producte, l'interiorisme i l'arquitectura l'objectiu de la qual sigui conèixer i aprofundir en el camp específic de l'aplicació del color.

Requisits

Serà necessària la presentació d'un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l'admissió no es compleixi, l'escola avaluarà cadascun dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar a l'aspirant a una entrevista personal.

Horari/Torn

Dimarts, dijous i divendres alterns de 18.30h a 22.40h

Durada

Inici: 16/01/2020
Duració: 3 mes

Objectius


  • Activar el vocabulari cromàtic.

  • Conèixer els sistemes universals que defineixen i organitzen el color.

  • Assimilar metodologies pròpies de la creació d'una gamma.

  • Detectar oportunitats creatives a través de la perspectiva cromàtica.

  • Anticipar colors de temporada i tendències.Preu

3.550 €
També et recomanem aquests cursos