IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Postgrau en Disseny de Moda Infantil

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
6.200 €

Descripció

El Postgrau en Disseny de Moda Infantil respon a la necessitat de formar professionals creatius interessats en vincular-se al món productiu de la moda infantil, sector que reclama cada vegada més l'especialització de fabricants i productors així com de dissenyadors experts.

Es tracta la moda en totes les seves facetes i es contemplen les diferents característiques de cada etapa de l'evolució infantil; des de la qualitat del teixit, fins a les característiques de les noves tendències per a infants. Es tracten amb exemples les diferents maneres de gestió de les empreses de moda infantil, estudiant diferents plans d'empreses resultants de la investigació dels diferents mercats. S'estudien també diferents processos industrials tèxtils que s'utilitzen per al món infantil (tintures, estampacions i confeccionabilitat).

Veure més

Destinataris

Graduats i professionals de la moda que vulguin especialitzar-se en el món de la moda infantil. També, graduats i professionals del màrqueting, la comunicació visual, la publicitat i les ciències empresarials amb inquietuds creatives i amb interès en endinsar-se en la moda infantil amb coneixements bàsics previs de patronatge i confecció. I professionals amb afinitats creatives que els interessi aprofundir sobre el tema de la moda infantil amb coneixements bàsics previs de patronatge i confecció.
Veure més

Metodologia

El postgrau combina àrees teòriques amb pràctiques. El programa del curs preveu la ideació d'un projecte final amb la realització d'una peça de moda infantil amb tot un estudi de viabilitat productiva i comercial.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

Dilluns a dijous de 18.30h a 22.40h i divendres de 16.40h a 22.40h.

Durada

Inici 26/09/2019
Durada: 3 mesos.

Objetius

Conèixer el món infantil pel que fa a indumentària en qualsevol etapa o edat.

Aportar les eines bàsiques per a poder desenvolupar col·leccions de moda infantil tenint en compte la seva posterior fabricació.

Conèixer de primera mà les principals empreses d'aquest sector que treballen dins i fora de l'àrea de Catalunya.

Participar en projectes de moda infantil en col·laboració amb empreses del sector.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Segons l'interès, la vocació i la preparació prèvia de cada alumne el curs pot tenir múltiples sortides professionals. En l'àmbit de la moda infantil: dissenyador dins d'empreses o marques, o dissenyador independent creant una marca pròpia, dissenyador de teixits, responsable de màrqueting o comunicació, responsable de patronatge, director creatiu, coordinador o gestor, analista de tendències, estilista, investigador de teixits, etc.

Preu

6.200 €
També et recomanem aquests cursos