Descripció

A Barcelona Universitas tenim cursos perquè aprengui tot el que desitgi sobre gossos, gats, cavalls, rèptils, aus, peixos, cetacis ...Podrà ser auxiliar veterinari d'animals de companyia, de cavalls, d'animals exòtics, d'animals de granja; perruquer caní, ensinistrador de gossos, psicòleg caní i felí, cavalls o animals exòtics; podrà dirigir instal·lacions hípiques, vivers, refugis per a animals o crear el seu propi comerç especialitzat en el sector dels animals i tot gràcies a la nostra trajectòria en el món animal.A Barcelona Universitas, ens comprometem a formar persones que amb o sense formació vulguin dedicar-se al món dels animals.

Temari del curs

Característiques bàsiques del cavall. Conformació externa, aploms i races.
  • La higiene i les cures bàsiques dels cavalls i de l'estable
  • Introducció a l'anatomia i fisiologia equines
  • La nutrició, la reproducció i les cures del poltre
  • Programa profilàctic de les instal·lacions i els animals i prevenció de l'estrès dels cavalls estabulats.
  • Administració, planificació i gestió de les instal·lacions equines.
  • Disseny, administració i gestió de les instal·lacions equines.

Destinataris

El creixement i desenvolupament cada vegada més gran del sector eqüestre exigeix de l'especialització del personal que treballa en instal·lacions hípiques. El ferrador de cavalls, el mosso de quadra, l'administrador d'instal·lacions hípiques, el monitor d'equitació o l'auxiliar veterinari de cavalls no només han de tenir els coneixements bàsics per a l'exercici de les seves funcions específiques, sinó que han de conèixer àmpliament l'anatomia, fisiologia , psicologia, nutrició, maneig i cures bàsiques dels cavalls, així com el disseny i planificació de les instal·lacions equines. Aquest curs és molt ampli i pràctic dirigit a tots aquells que per raons professionals o per afició conviuen amb cavalls.

 

Metodologia

L'estudi es pot realitzar on-line, a distància o presencial segons les necessitats.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol. També es disposa de material en anglès.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs l'alumne que superi les proves acadèmiques, rebrà un diploma acreditat de la seva condició, expedit pel Centre, que demostra la seva capacitat per assumir les seves funcions.

Promocions

Promoció especial: Per pagament al comptat (considerem comptat, 2 o 3 mesos consecutius segons el curs) Pràctiques Gratuïtes!

 

Preu

1.390 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Cuidador de Cavalls

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Cuidador de Cavalls