CUINA I GASTRONOMIA

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

De què treballaras?
Cuiner

On treballaràs?

En restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats i indústries agroalimentàries.

Durada:

Un curs acadèmic de 2000 hores (2 cursos acadèmics), dels quals 400 són pràctiques obligatòries en empreses.

Temari

Ofereixis gastronòmiques i sistemes de proveïment (120 hores)
Preelaboració i conservació d'aliments (240 hores)
Tècniques culinàries (270 hores)
Rebosteria (210 hores)
Tècniques bàsiques de servei i preparació d'aliments i begudes a la vista del client (150 hores)
Elaboracions i productes culinaris (210 hores)
Administració, gestió i comercialització en la petita empresa (60 hores)
Llengua estrangera (120 hores)
Formació i orientació laboral (60 hores)

Formació en centris de treball (400 hores)


Campus i seus: IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3 08016 Barcelona
Cursos més populars
X