Curs de Cures i Maneig del Cavall

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Cada cop és més necessària la figura del Cuidador Cavalls perquè vetlli pel benestar d'aquest magnífic animal. Per això, amb el Curs de Cures i Maneig del Cavall, adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per treballar en eugades, centres hípics, hipòdroms o centres de cria cavallar entre d'altres.
Com a cuidador de cavalls, t'ocuparàs d'alimentar els animals, netejar les quadres, mantenir les instal·lacions o treure'ls al prat o al caminador. Interactuaràs amb ell i crearàs un vincle molt especial, ja que és un animal molt intel·ligent.
Aquest curs segueix el Certificat de Professionalitat AGAN0109 Cures i Maneig del Cavall, per la qual cosa pots acreditar oficialment la teva formació.

Titulació obtinguda

A la finalització del Curs de Cures i Maneig del Cavall, s'emetrà el corresponent Diploma als alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa. El curs està avalat per la Fundació Centauro Quirón.

Pràctiques

La teva formació es veurà completada amb pràctiques docents incloses al curs, cosa que et permetrà refermar els continguts d'aquest curs de Cures i maneig del cavall.

Avantatges del curs

Visites i seminaris a centres eqüestres col·laboradors. Activitats amb cavalls grupals i individuals. Pràctiques laborals en eugades i centres hípics.

Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva per accedir al mercat laboral veterinari.

Professorat

Veterinaris experts amb àmplia experiència al sector.
Curs de Cures i Maneig del Cavall
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X