Campus Superior de Formación

Curs d'Agent Immobiliari

Campus Superior de Formación

Curs
Distància
200 Hores
450 €

Descripció

La Generalitat de Catalunya, a través de la Llei 18/2007, de el Dret a l'Habitatge, i d'el Decret 12/2010, de 2 de febrer, va regular l'accés a la professió d'Agent Immobiliari.

A partir de llavors, en l'exercici d'aquesta professió s'han d'acreditar una sèrie de requisits, entre els quals es troba la capacitació professional, que pot obtenir directament a través de la formació Campus Superior de Formació.

Temari del curs

• Dret de Propietat.
• Dret Immobiliari.
• Legislació d'Arrendaments Urbans.
• Dret Hipotecari.
• Dret Urbanístic i de l'Habitatge.
• Dret Tributari Immobiliari.
• Valoracions Immobiliàries.
• La Promoció Immobiliària.
• Màrqueting i Comercialització.
• Dret Professional Immobiliari. Activitat Professional.
• Codi Deontològic.
• El Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya.
• Dret de l'Consum. Els drets de les persones consumidores en l'adquisició i arrendament d'habitatges.

Destinataris

• Aquelles persones l'activitat sigui la intermediació immobiliària i que desitgin recuperar el prestigi professional.

• Aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment a la intermediació professional.

• Tenint en compte l'important bagatge de coneixements que aporta el curs, totes aquelles persones que, d'una manera o altra, tinguin relació amb el món immobiliari o els béns immobles, des d'arquitectes i advocats fins empleats d'empreses que gestionin béns immobles.

• A persones que tinguin o gestionin patrimoni immobiliari.

Requisits

Per realitzar el curs, has de ser major de 16 anys.

Metodologia

En aquesta modalitat, rebràs tot el material al teu domicili, sense haver de desplaçar-te. Disposaràs, com a material inclòs, de llibres especialitzats, creats meticulosament pel nostre professorat i actualitzats habitualment. A més, rebràs material complementari disposat pel teu professor: normatives comunitàries, normatives estatals, lleis, contractes, formularis, etc. Podràs accedir a un Campus Virtual i a tots els continguts relacionats amb el teu curs, així com a materials complementaris.

Tipus d'avaluació

Un cop finalitzat el Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, rebràs un diploma acreditatiu de centre, que et acreditarà per inscriure't * en el registre d'Agents Immobiliaris de la Generali

Horari/Torn

No tens horaris. L'alumnat marca el ritme d'estudi.

Durada

Dates d'inici: Es pot començar en qualsevol moment de l'any.

Objetius

L'objectiu de el curs està orientat a adquirir els coneixements i competències necessaris per a exercir professionalment en el sector immobiliari.

Perspectives laborals

La sortida professional més important és la intermediació immobiliària, tant si s'exerceix de forma autònoma i independent, com si l'alumne es troba integrat en una empresa que realitzi aquesta activitat, en els seus més àmplies vessants: assessorament, captació, anàlisi i control, comercial , valoració, etc. Pels amplis coneixements que s'adquireixen en el curs, l'alumne pot oferir aquests perfils en altres àmbits empresarials on sigui necessària una bona formació en matèria immobiliària i, també, en empreses que, d'una o altra manera, gestionin patrimoni immobiliari, entitats financeres , asseguradores, particulars amb patrimoni, empreses amb actiu immobiliari, etc. o persones que necessitin d'aquests coneixements per a promocionar-se professionalment.

Preu

450 €

Avantatges del curs

Fins a dos anys de suport de centre. Campus Superior de Formació t'ofereix 6 mesos gratuïts de subscripció com a soci de APAGI (Associació Professional d'Agents i Administradors Immobiliaris), l'objectiu consisteix en l'assessorament i suport tècnic-professional d'aquest col·lectiu. Un dels avantatges de pertànyer a aquesta associació és la contractació, en condicions molt avantatjoses, de les pòlisses d'assegurança de Responsabilitat Professional i de Caució per establiment obert a el públic, com a requisits imprescindibles per a la inscripció en el Registre d'Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Agent Immobiliari

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Agent Immobiliari