Campus Superior de Formación

Curs d'Agent Immobiliari (en línia)

Campus Superior de Formación

Curs
Distància
200 Hores
650 €

Descripció

La Generalitat de Catalunya, a través de la Llei 18/2007, del Dret a l'Habitatge, i del Decret 12/2010, de 2 de febrer, va regular l'accés a la professió d'Agent Immobiliari.

A partir de llavors, en l'exercici d'aquesta professió s'han d'acreditar una sèrie de requisits, entre els quals es troba la capacitació professional, que pot obtenir-se directament a través de la formació en el nostre centre.

Temari del curs

• Dret de Propietat.
• Dret Immobiliari.
• Legislació d'Arrendaments Urbans.
• Dret Hipotecari.
• Dret Urbanístic i de l'Habitatge.
• Dret Tributari Immobiliari.
• Valoracions Immobiliàries.
• La Promoció Immobiliària.
• Màrqueting i Comercialització.
• Dret Professional Immobiliari. Activitat Professional.
• Codi Deontològic.
• El Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya.
• Dret del Consum. Els drets de les persones consumidores en l'adquisició i arrendament d'habitatges.

Destinataris


  • Aquelles persones l'activitat de les quals sigui la intermediació immobiliària i que desitgin recuperar el prestigi professional.

  • Aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment a la intermediació professional.

  • Tenint en compte l'important bagatge de coneixements que aporta el curs, totes aquelles persones que, d'una forma o una altra, tinguin relació amb el món immobiliari o els béns immobles, des d'arquitectes i advocats fins a empleats d'empreses que gestionin béns immobles.

  • A persones que tinguin o gestionin patrimoni immobiliari.Requisits

Per a realitzar el curs, has de ser major de 16 anys.

Metodologia

Disposaràs del material en format digital (normatives comunitàries, normatives estatals, lleis, contractes, formularis, etc.), al qual accediràs a través del campus virtual.
El curs inclou la quota de subscripció (valorada en 200?) de APAGI (Associació Professional d'Agents i Administradors Immobiliaris), l'objectiu dels quals consisteix en l'assessorament i suport tècnic-professional d'aquest col·lectiu. Una dels avantatges de pertànyer a aquesta associació és la contractació, en condicions molt avantatjoses, de les pòlisses d'assegurança de Responsabilitat Professional i de Caució per establiment obert al públic, com a requisits imprescindibles per a la inscripció en el Registri d'Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya.

Horari/Torn

Sense horaris. L'alumnat marca el ritme d'estudi.

Durada

Dates d'inici: es pot començar en qualsevol moment de l'any.

Objectius

L'objectiu del curs està orientat a adquirir els coneixements i competències necessaris per a exercir professionalment en el sector immobiliari.

Titulació obtinguda

Una vegada finalitzat el Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, rebràs un diploma acreditatiu del nostre centre, que t'acreditarà per a inscriure't* en el registre d'Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya (titulació AICAT), en compliment del Decret 12/2010 del 2 de febrer.
* Aquest tràmit el pot realitzar l'associació immobiliària APAGI de manera totalment gratuïta per a l'alumne.

Perspectives laborals

La sortida professional més important és la intermediació immobiliària, tant si s'exerceix de forma autònoma i independent, com si l'alumne es troba integrat en una empresa que realitzi aquesta activitat, en els seus més àmplies vessants: assessorament, captació, anàlisi i control, comercial , valoració, etc. Pels amplis coneixements que s'adquireixen en el curs, l'alumne pot oferir aquests perfils en altres àmbits empresarials on sigui necessària una bona formació en matèria immobiliària i, també, en empreses que, d'una o altra manera, gestionin patrimoni immobiliari, entitats financeres , asseguradores, particulars amb patrimoni, empreses amb actiu immobiliari, etc. o persones que necessitin d'aquests coneixements per a promocionar-se professionalment.

Preu

650 €

Avantatges del curs

Fins a dos anys de suport de centre. Campus Superior de Formació t'ofereix 6 mesos gratuïts de subscripció com a soci d'APAGI (Associació Professional d'Agents i Administradors Immobiliaris), l'objectiu consisteix en l'assessorament i suport tècnic-professional d'aquest col·lectiu. Un dels avantatges de pertànyer a aquesta associació és la contractació, en condicions molt avantatjoses, de les pòlisses d'assegurança de Responsabilitat Professional i de Caució per establiment obert al públic, com a requisits imprescindibles per a la inscripció en el Registre d'Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Agent Immobiliari (en línia)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Agent Immobiliari (en línia)