OCEANO IDIOMAS

Curs d'Anglès a Distància Més Professor Online i Telefònic

OCEANO IDIOMAS

Descripció

El mètode més àgil , ràpid i efectiu per aprendre anglès . Si t'interessa , els nostres tutors professionals de la llengua anglès t'ajudaran a prepara't per obtenir els títols oficials A1 , A2 , B1 , B2 , C1 , C2 .La formació s'imparteix a distància i té total flexibilitat horària . Es basa en l'ús d'una aplicació multimèdia capaç de reconèixer la teva veu . Aquesta aplicació posarà al teu abast tots els materials i activitats que faràs servir per aprendre i corregirà els teus errors de pronunciació alhora que s'adapta al teu ritme d'aprenentatge .Ni la gramàtica ni el lèxic seran una mica avorrit , ja que tindràs un DVD amb vídeos interactius per millorar la seva comprensió i ús de l'anglès mentre aprens paraules i estructures noves . També tindràs un llibre d'activitats , l'Activity Book , per practicar amb exercicis per a cada tema , i un USB amb fitxers d'àudio per a les activitats de comprensió oral, els listennings . I per si necessites ajuda , tindràs un professor virtual que resoldrà qualsevol dubte que tinguis .

Veure més

Temari del curs

TEMARI DEL CURS
Parla , llegeix, escriu i comprèn l'idioma anglès de forma natural i intuïtiva .

Les respostes que ofereix Oceà Idiomes :

1r Per què es planteja vostre mètode com una solució definitiva per aprendre anglès?
La millor manera d'aprendre un idioma és viure en un país angloparlant , vivint en el seu entorn , veient situacions i acumulant experiències .

OCEANO IDIOMES submergeix l'alumne en la vida quotidiana i en les mateixes situacions virtuals que si es trobés en una situació real . És una metodologia pròpia i natural , seguint les mateixes pautes amb què vam aprendre a parlar el nostre idioma matern .

OCEANO IDIOMES resol d'una vegada per sempre els problemes del rotund fracàs de l'aprenentatge de l'anglès a Espanya :
1 . - Ritme d'aprenentatge col · lectiu , "tots a una" .
2 . - Grups heterogenis i nombrosos.
3 . - Avorrit i monòton .
4 . - Horaris fixos.
5 . - Pèrdues de classes .
6 . - Vergonya a fer el ridícul en parlar davant dels altres .

Aquí tots hem estudiat anglès , però ningú domina l'idioma .

Fins ara hem comentat tots els avantatges que ofereix el vostre mètode respecte a l'aprenentatge tradicional , però tots sabem que els mètodes a distància són avorrits i no ens diuen si parlem correctament l'anglès , i la gent realment vol aprendre anglès per conversar , per parlar anglès, per comunicar-se en anglès . Per això la desmotivació i els abandonaments són tan alts . També aporteu solucions a aquestes causes d'abandonament ?

Aquesta és una de les solucions més importants que oferim per a l'aprenentatge de l'anglès , EL RECONEIXEMENT DE VEU .

És l'únic mètode que mentre estàs parlant anglès et corregeix la teva pronunciació , fins al punt de precisió que t'indica quina és la paraula que no fas una entonació correcta dins de la frase perquè puguis repetir tantes vegades com sigui necessari fins a la seva pronunciació òptima .

És com tenir el teu professor a casa , a la teva disposició les 24 hores del dia .

L'ACADÈMIA A CASA
I si a tot això li afegim la interactivitat del mètode realment som la solució definitiva .

Quan parlem d'interactivitat , volem expressar que l'alumne el submergim en un país angloparlant , li fem viure experiències quotidianes i diverses, li fem pensar en anglès , li fem parlar anglès .

El mètode OCEANO IDIOMES es basa en tres principis fonamentals : ser amè , ser motivador , ser fàcil d'utilitzar .

2n Els vostres alumnes tenen un tutor personal a la seva disposició ?
Sí Amb tres responsabilitats :

a ) Estar a disposició dels nostres alumnes per a qualsevol dubte .
b ) Si l'alumne no s'ha posat en contacte amb el seu tutor personal durant dos mesos , el tutor es posarà en contacte amb l'alumne per veure si els seus objectius previstos en el pla d'estudis realitzat pels nostres assessors didàctics es compleix .
c ) Facilitar el vocabulari i exercicis específics de la professió de l'alumne.

Per descomptat no es pot personalitzar més l'aprenentatge de l'anglès

3r Ofereix alguna certificació oficial Oceà Idiomes ?
Els nostres tutors professionals de la llengua anglesa t'ajudaran a preparar-te per obtenir els títols oficials A1 , A2 , B1 , B2 , C1 , C2 .

4t Poden estudiar diverses persones alhora amb el vostre mètode ?
Fins a cinc persones simultàniament i de diferents nivells .

I no només això , cadascuna d'elles amb la seva corresponent expedient acadèmic , el qual poden consultar tantes vegades com vulguin , on els indica la seva progressió en l'aprenentatge de l'idioma anglès .

Quan un dels alumnes acaba el nivell d'aprenentatge que s'ha proposat es pot crear un altre alumne nou , és un mètode didàctic per sempre .
Veure més

Destinataris

A qualsevol persona que vulgui iniciar-se en l'anglès o vulguin ampliar els seus coneixements de l'idioma i que per motius personals o professionals no poden adaptar-se a un horari fix i no poden desplaçar-se a una acadèmia per aprendre anglès. Amb OCEANO IDIOMES no hi ha pèrdues de classes, l'horari és totalment flexible i el tutor personal pot personalitzar el curs depenent de les necessitats de cada alumne / a.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Anglès a Distància Més Professor Online i Telefònic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Anglès a Distància Més Professor Online i Telefònic