Curs d'Enologia i Tast (Nivell I i Nivell 2)

Descripció

Amb aquest curs intensiu t'iniciaràs en el món del vi, aprenent sobre el tast amb criteri, els mètodes d'elaboració, les varietats, les zones DO i sobretot a aplicar la metodologia d'anàlisi.
A més et permetrà reconèixer i tastar, així com avaluar l'àmplia oferta que ofereix el sector. També seràs capaç de fer petits maridatges.

Per ampliar coneixement oferim un segon curs que se centra en les denominacions internacionals.

Temari

Nivell 1:
• Viticultura.
• Introducció al tast (anàlisi sensorial).
• Vins blancs.
• Vins negres.
• Vins rosats.
• Vins escumosos.
• Vins dolços.
• Varietats.
• Denominació d'origen.

Nivell 2:
• Itàlia.
• França.
• Resta d'Europa.
• Argentina / Xile / Califòrnia.
• Austràlia / Sud-àfrica / Nova Zelanda.
• Vins especials.
 

Destinataris

Aquest curs va dirigit a aficionats del vi, no es requereixen coneixements previs de tast.

Per a la realització del segon nivell d'Enologia i Tast, es recomana haver cursat el nivell I d'Enologia i Tast o tenir coneixements previs de tast bàsica.

Metodologia

A cada sessió es tastaran un mínim de 4 referències.

Durada

Durada: Nivell I: 6 mesos (40h). Nivell II: 3 mesos (30h). Període acadèmic: Nivell I: gener-juny. Nivell II: abril-juny.

Titulació obtinguda

Curs d'enologia i tast. Al final de cada curs obtindràs un certificat acreditatiu.
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243 08019 Barcelona
Cursos més populars
X