Informació del curs
Descripció
Amb aquest curs intensiu t'iniciaràs en el món del vi, aprenent sobre el tast amb criteri, els mètodes d'elaboració, les varietats, les zones DO i sobretot a aplicar la metodologia d'anàlisi.
A més et permetrà reconèixer i tastar, així com avaluar l'àmplia oferta que ofereix el sector. També seràs capaç de fer petits maridatges.
Per ampliar coneixement oferim un segon curs que se centra en les denominacions internacionals.
A més et permetrà reconèixer i tastar, així com avaluar l'àmplia oferta que ofereix el sector. També seràs capaç de fer petits maridatges.
Per ampliar coneixement oferim un segon curs que se centra en les denominacions internacionals.
Temari
Nivell 1:
• Viticultura.
• Introducció al tast (anàlisi sensorial).
• Vins blancs.
• Vins negres.
• Vins rosats.
• Vins escumosos.
• Vins dolços.
• Varietats.
• Denominació d'origen.
Nivell 2:
• Itàlia.
• França.
• Resta d'Europa.
• Argentina / Xile / Califòrnia.
• Austràlia / Sud-àfrica / Nova Zelanda.
• Vins especials.
• Viticultura.
• Introducció al tast (anàlisi sensorial).
• Vins blancs.
• Vins negres.
• Vins rosats.
• Vins escumosos.
• Vins dolços.
• Varietats.
• Denominació d'origen.
Nivell 2:
• Itàlia.
• França.
• Resta d'Europa.
• Argentina / Xile / Califòrnia.
• Austràlia / Sud-àfrica / Nova Zelanda.
• Vins especials.
Destinataris
Aquest curs va dirigit a aficionats del vi, no es requereixen coneixements previs de tast.
Per a la realització del segon nivell d'Enologia i Tast, es recomana haver cursat el nivell I d'Enologia i Tast o tenir coneixements previs de tast bàsica.
Per a la realització del segon nivell d'Enologia i Tast, es recomana haver cursat el nivell I d'Enologia i Tast o tenir coneixements previs de tast bàsica.
Metodologia
A cada sessió es tastaran un mínim de 4 referències.
Durada
Durada: Nivell I: 6 mesos (40h). Nivell II: 3 mesos (30h). Període acadèmic: Nivell I: gener-juny. Nivell II: abril-juny.
Titulació obtinguda
Curs d'enologia i tast. Al final de cada curs obtindràs un certificat acreditatiu.
Horari
Nivell I: Un dia per setmana de 19.30 a 21.30h. Nivell II: Un dia per setmana de 19 a 22h.
Curs d'Enologia i Tast (Nivell I i Nivell 2)
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona
Cursos més populars