Academia Meytaqui

Curs d'Espanyol per a estrangers

Academia Meytaqui

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

CEELE: Certificat de Qualitat en l'Ensenyament d'Espanyol com a Llengua Estrangera, atorgat per la Universitat d'Alcalá d'Henares, que acredita la qualitat de l'ensenyament impartit a la nostra escola.

Cambra de Comerç de Madrid: Acredita la qualitat dels nostres cursos d'espanyol de vocabulari específic; curs d'espanyol de Negocis, curs d'espanyol per a Turisme i espanyol de Ciències de la Salut.

 

T'agradaria aprendre espanyol d'una forma fàcil i amena a Barcelona ?.

 

A l'Acadèmia Meytaqui de Barcelona tens la millor opció: t'oferim cursos d'espanyol a 6 nivells diferents, amb horari adaptat a les teves necessitats ia les nostres acollidores instal·lacions situades al centre de Barcelona.Amb els cursos d'espanyol a Barcelona i el nostre mètode d'ensenyament desenvolupat per professors competents amb titulació específica en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera, aprendràs a parlar espanyol de manera ràpida i dinàmica.

Veure més

Temari del curs

Cursos generals:
• Curs Semi-Intensiu 1 (20h / setmana) 20 hores setmanals d'espanyol per a tots els nivells.
• Curs Semi-Intensiu 2 (20 + 5h / setmana) 20 hores setmanals d'espanyol per a tots els nivells + 5 hores de Cultura.
• Curs Intensiu (25 + 5h / setmana) 25 hores setmanals d'espanyol per a tots els nivells + 5 hores de Cultura.
• Curs Super-Intensiu (30 + 5h / setmana) 30 hores setmanals d'espanyol per a tots els nivells + 5 hores de Cultura.
• Curs de Conversa Oportunitat de practicar espanyol en situacions quotidianes. Es practica l'idioma parlant sobre diversos temes, que ajuden els estudiants a desenvolupar-se millor en moltes situacions de caràcter social. Per treure el màxim rendiment d'aquest curs s'aconsella tenir coneixements bàsics d'espanyol.
• Curs one to one (classes particulars) Classes individuals dirigides a executius o alumnes que vulguin rebre classes privades o de reforç d'espanyol. Horari a determinar amb l'alumne.
• Curs one to one Super-Intensiu (classes particulars) Classes individuals dirigides a executius o alumnes que vulguin rebre classes privades o de reforç. Horari a determinar amb l'alumne.
• Curs Golden Age Program. Els cursos d'espanyol per a l'Edat d'Or estan organitzats com els cursos estàndard. La major diferència és que les activitats extra són més socials i culturals i estan creades per a aquest col·lectiu, com cuina espanyola, flamenc, visites a museus, etc. Les classes compten amb uns 8 alumnes i 20 classes setmanals. Les classes se centren en gramàtica, vocabulari i comprensió de la llengua i la cultura espanyola, i es basa en la participació activa dels estudiants.
• Curs espanyol + salsa. Curs Semi-Intensiu 1 + 5 hores de classes de salsa.
• Curs espanyol + flamenc. Curs Semi-Intensiu 1 + 5 hores de classes de flamenc.

Cursos específics:
Meytaqui té un departament dedicat a aquells que necessiten l'espanyol per a fins professionals. Aquests cursos d'espanyol a Barcelona per a professionals són impartits per experts dels sectors i destinats a qui ja posseeix un bon nivell de consciència de l'idioma espanyol.
• Espanyol per al Turisme: Els que treballen, en tots els nivells, hostaleria, agències de viatge, restaurants poden adquirir amb aquest curs d'espanyol la terminologia específica necessària per poder fer front a cada tipus de situació lingüística tant a nivell escrit com a nivell parlat.
• Espanyol Jurídic: el curs està dirigit a la gent que treballa o estudia en un àmbit jurídic. El programa es basa en diferents arguments de dret: dret constitucional, dret administratiu, dret privat, dret penal, dret del treball.
• Espanyol per a les Ciències de la Salut: Aquest curs està dirigit a estudiants que volen enriquir el seu vocabulari bàsic de les ciències de la salut per motius professionals. A doctors, infermers, personal mèdic i hospitaler.
• Espanyol per Negocis: En aquest curs d'espanyol per a negocis s'aprèn el bàsic de l'idioma espanyol dels negocis. Els candidats ideals a aquest curs són futurs professionals que volen incorporar-se a curt o mitjà termini al mercat laboral d'Espanya o Amèrica Llatina. La nostra disponibilitat i flexibilitat en els horaris et permeten poder començar el curs en qualsevol moment.
• Preparació per a l'examen D.E.L.E: es tracta de cursos intensius de preparació per a l'examen oficial ofert per l'Institut Cervantes. Els cursos s'iniciaran d'un mes a dues setmanes abans de la celebració de cada examen (convocatòries de maig, agost i novembre) .En aquests cursos s'atendran tant a les normes i estratègies per superar aquesta prova, així com a la pràctica de les diferents parts que presenta cada examen: comprensió i expressió escrita, expressió i comprensió oral i gramàtica i vocabulari.
• Història de l'art: El curs està dirigit a estudiants disposats a ampliar la seva coneixements sobre la història de l'Art espanyola. Es dóna a conèixer el llenguatge que ens ofereixen les obres d'art com a reflex de la cultura. S'estudiaran els diferents estil i èpoques en l'art espanyol.
• Història d'Espanya: Aquest curs està dirigit a estudiants que volen conèixer la història d'Espanya. Es dóna a conèixer a l'alumne la història general i els fets més importants a través d'un recorregut des de la prehistòria fins a li època actual de la història d'Espanya.
• Cultura d'Espanya i Llatinoamèrica: Aquest curs està dirigit a estudiants que volen conèixer la cultura d'Espanya i Llatinoamèrica. Es dóna a conèixer la presentació d'algunes regions espanyoles i països llatinoamericans. També es donen a conèixer els fets importants de la història de Llatinoamèrica així com alguns temes rellevants que defineixen la realitat del present. La cultura popular, artística i mediàtica dels països.
Veure més

Metodologia

Grups de 5 a 8 estudiants.

Durada

Els cursos comencen cada dues setmanes. Les classes duren 52 minuts.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Espanyol per a estrangers

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Espanyol per a estrangers