Descripció

objectius:

? Aplicar conceptes i procediments d'estructura de la imatge i il · luminació en els àmbits relacionats amb les imatges de suport a les ciències naturals.

? Comprendre els conceptes i principis fonamentals de la producció fotogràfica i els condicionants descriptius o narratius relacionats en una producció de fotografia tècnic científica.

? Ser capaç d'utilitzar els equips de captació d'imatge, d'il · luminació i altres recursos tecnològics, així com els ordinadors i programes informàtics per a la captació d'augment mitjà.

? Comprendre la utilització dels equips de captació d'imatge i altres recursos tecnològics, com computadors i programes informàtics per a la utilització de la fotografia en la generació de materials cartogràfics.

Temari del curs

Estructura de la imatge estereoscòpica. Sistemes de visualització, projecció i captació d'imatges estereoscòpiques. Eines de gestió d'imatges estereoscòpiques. Cronofotografia. Fotografia amb radiacions no visibles. La radiació ultraviolada (UV). La radiació infraroja (IR). Raigs X. Llum poralizada. fotogrametriayi el procés fotogramètric. Fotogrametria aèria vertical. Sistemes de referència per a la mesura de fotocoordenadas. Visió estereoscòpica. Fases del procés fotogramètric. Documentació fotogràfica en ciències mediambientals.
Fotografia de paisatge i plantes. Documentació fotogràfica en ciències naturals.
Caça fotogràfica. Macro d'estudi. Macro de camp. Fotomacrografia. Rendiment dels objectius. Òptiques per fotomacrografia. Dispositius no específics per fotomacrografia. Dispositius específics de fotomacrografia. Sistemes d'il · luminació per fotomacrografia. Qualitat de la imatge en fotocrografia. Microscòpia. Sistemes d'il · luminació en microscòpia òptica. Fotomicrografia.
Veure més

Destinataris

Professionals que estiguin interessats a actualitzar i ampliar els seus coneixements en el camp de la imatge fotogràfica

Durada

DATA INICI: 2012.09.21
DURADA: ANUAL
CRÈDITS ECTS: 12

Lloc on s'imparteix el curs

Terrassa

Preu

1.200 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Fotografia tecnocientífica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Fotografia tecnocientífica