L.ES.M.A., ESCUELA DE AZAFATAS Y T.C.P.s

Curs d'Hostessa / auxiliar de Vol

L.ES.M.A., ESCUELA DE AZAFATAS Y T.C.P.s

Descripció

Programa Homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria AESA

(MINISTERI DE FOMENT)OBJECTIUS

Preparar i formar l'alumne en els coneixements Teòric-Pràctics que li permetin obtenir el certificat oficial exigit per AESA per exercir amb èxit la professió de TCP en companyies aèries.

REQUISITS D'ACCÉS AL CURSCertificat mèdic.Estatura mínima (*): Dones 1,57 Homes 1,65Nedar 100 metres en 2,30 minuts4 º de E.S.O o equivalent (*).Edat mínima: 18 anys(*) condicions variables segons companyies aèriesEs recomana un alt coneixement de l'idioma anglès, però, durant el curs de TCP a Lesma, tindràs classes d'anglès gratuïtes ia més cursos intensius.

SORTIDES PROFESSIONALS

Companyies aèries nacionals i internacionals a través de la Borsa de treball de Lesma: Air Europa, Vueling, Clickair, Easyjet, LAN Xile, Air Nostrum, Iberia, Air Belgium, British Airways, Ryanair, Air France, City Jet, British Midland, Continental , Royal Air Maroc, etc.

TITULACIÓCertificat Oficial de Tripulant de Cabina de Passatgers, expedit per AESA.(Agència Estatal de Seguretat Aèria)

DESENVOLUPAMENTEl Programa del Curs s'imparteix en 315 hores combinant classes teòriques i pràctiques en Simuladors de Vol i centres Lesma.
Veure més

Temari del curs

PROGRAMA

Part teòrica

Coneixements bàsics d'Aviació: Termes Geogràfics, Aeronàutica, Avió i Navegació Aèria i Meteorologia.

Factors Humans i Gestió de Recursos de la tripulació (CRM): El comportament humà, La comunicació i les seves tècniques, La tripulació i el treball en equip, Situacions especials a bord d'una aeronau. Higiene, Medicina Aeronàutica i Primers Auxilis: Nocions d'anatomia i fisiologia, El medi aeronàutic, Examen d'un malalt a bord. Prevenció i intervenció en situacions concretes, L'accident aeri.

Normativa: Història de l'aviació, La tripulació: Tècnica i auxiliar, El passatger: Contracte, tractament, etc., El transport aeri en situacions especials, Documentació. Operació normal, Emergència i

Supervivència: El TCP: Tasques, responsabilitats, comportament i documentació, Operació d'emergència i evacuació, Procediments i material d'emergència, Equips de supervivència. Supervivència a l'Àrtic, el Desert, el Mar o la Selva.

Mercaderies Perilloses: transport de mercaderies perilloses, Reglamentació, Tipus i Tractament de mercaderies perilloses, mercaderies perilloses prohibides, acceptables i exceptuades, Actuació del TCP.

Part pràctica

Medicina Aeronàutica: Localitzar polsos, coneixement i maneig del tensiòmetre i estetoscopi, Postura lateral de seguretat (PSL). Postura antisock, Maniobra de Heinlinch-Reanimació Cardio-Pulmonar, Contenir hemorràgies, diferents embenats i torniquets, Immobilització d'ossos trencats, Utilització d'objectes auxiliars, Exercicis físics per pal · liar la Síndrome tromboembòlic, Pràctiques d'aplicació d'oxigen.

Emergència i Supervivència: Familiarització amb l'equip bàsic i el material d'emergència, Simulacre d'emergència en vol, Actuacions concretes davant de diferents situacions d'emergència, Procediment de evacuació en Terra.

Servei a bord: Embarcament a l'aeronau, Preparació de Cabina, Veus de benvinguda i demostració d'emergències, Descens d'Emergències i Evacuació per rampa, Comunicació entre la tripulació, Simulacre d'enlairament i aterratge.

Salvament nàutic: Coneixement de l'equip: Armilles, basses, Natació i resistència. Submarinisme, Simulacre de salvament i arrossegament.

Apagat de focs: Coneixement de l'equip: Extintor de CO2. guants de protecció, màscara i caputxa antifum, Extinció de foc, Llançament de bengales.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Hostessa / auxiliar de Vol

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Hostessa / auxiliar de Vol