Descripció


Justificació


L'interès demostrat pels professionals sanitaris i les peticions freqüents dels responsables d'hospitals i centres sociosanitaris de Catalunya ens ha fet reflexionar sobre la conveniència d'oferir a tots ells una formació bàsica per a la bioètica clínica, com a primer contacte amb aquesta disciplina, proporcionant una alternativa als estudis de postgrau que actualment oferim sota el títol de Màster universitari en Bioètica i que sovint dificultats de temps i cost econòmic impedeixen realitzar.És per això que l'Institut Borja de Bioètica (IBB) ha volgut instaurar aquests Cursos d'Iniciació i Fonamentació d'ampli abast professional i limitant el nombre d'alumnes en benefici de l'eficàcia. Els cursos s'imparteixen cada any en dues convocatòries: primavera i tardor, concentrats en dos mesos de classes.L'IBB ofereix també la possibilitat de seguir el curs per Internet (modalitat virtual) a través del nostre campus. Si us plau consulti l'apartat "formació on-line" per ampliar la informació.Objectius


L'objectiu del curs és proporcionar coneixements específics i complementaris fonamentals de la bioètica als professionals de diversos camps i, especialment, als que desenvolupen la seva tasca en àmbits d'atenció a les persones, salut, serveis socials, i educació.Nombre de places disponibles


Màxim 50 per curs. L'IBB es reserva la possibilitat de suspendre la convocatòria si no s'assoleix un mínim d'alumnes suficient.


Nombre total de crèdits6,5 crèdits universitaris per la URL, 8,1 crèdits pel curs en modalitat presencial i 6,9 crèdits pel curs en modalitat virtual atorgats pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.


 Veure més

Destinataris

Dirigit especialment a metges, advocats, filòsofs, economistes, biòlegs, i de manera destacada, graus en infermeria i en treball social.

Durada

Propera edició: Del 7 octubre al 27 novembre.

Preu

La matrícula serà de 670 Euros per al curs presencial i 620 Euros per al curs on-line, i inclou també el material docent.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Iniciació en Bioètica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Iniciació en Bioètica