Curs Intensiu d'Estiu

Curs
Presencial
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Aquest estiu vine a Barcelona a viure una experiència única i torna a la teva ciutat amb un completíssim portafolis de treballs amb el qual aconseguir una feina en l'agència dels teus somnis.

Complot presenta un curs Intensiu, d'un mes de durada i amb 3 classes setmanals, combinant els continguts de les nostres principals especialitzacions: Creativitat Publicitària Integral / Redacció Creativa Publicitària / Direcció d'Art / Disseny Gràfic Publicitari / Creativitat Publicitària 2.0 / Nous Formats

A càrrec dels mateixos professors que imparteixen les classes durant tot l'any. Es desenvolupa amb la mateixa mecànica i exigència que ha portat a Complot a ser considerada l'escola amb més alt nivell de books i alumnes titulats.

Destinat principalment a tots aquells que viuen fora de Barcelona, i que per qüestions de temps o distància no podien accedir a les nostres classes durant tot l'any, oferim aquesta alternativa condensada en un sol mes. Ara ja no hi ha motius per no venir a muntar la teva book amb els continguts que exigeixen avui les agències del món.

Durada

1 mes (juliol 2013). Des el 26 de Juny al 29 de Juliol de 2013.

Preu

entre 1000 € i 2500 €
1.810 euros (pagament anticipat fins l'1 de gener del 2013). 1.710 euros (preu exclusiu per exalumnes).
Campus i seus: COMPLOT
COMPLOT
Plaça Mercè, 8 08002 Barcelona
Cursos més populars
X