Camerí 100 Escola de Maquillatge Artístic

Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda

Camerí 100 Escola de Maquillatge Artístic

Curs
Presencial
3 Mesos
  • Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
50 €

Descripció

Aprendre sobre productes i tècniques d'aplicació, visajismo, moda, maquillatge per a tècniques fotogràfiques, cinematogràfiques i videogràficas, història del maquillatge i la seva evolució a través del temps. Fantasia i Caracterització.

Ideal per als perruquers i esteticistes que contemplen el servei de maquillatge com una possible alternativa en el seu negoci També per a aquelles persones que entenen que aprendre caracterització i fantasia obre majors oportunitats laborals.Temari:

Maquillatge artístic facial i corporal, estils pictòrics amb diferents textures, i tècniques decoratives, Morfopsicología enfocada a l'estudi del personatge, treball d'expressió.

Envelliment per al cinema i per al teatre, efectes especials de maquillatge ( ferides, cicatrius, contusions i malalties de pell), confecció i col·locació de calbes per a l'escenari i els mitjans d'audiovisuals.

Aquestes tècniques ens permetran efectuar maquillatges sorprenents, com l'envelliment i altres efectes especials per als diferents mitjans de comunicació, que requereixen tractaments específics.


Veure més

Requisits

Cap

Places

7

Durada

3 mesos

Preu

50 €
50 euros Mensuals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda

Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda