Descripció

Aprendre sobre productes i tècniques d'aplicació, visajismo, moda, maquillatge per a tècniques fotogràfiques, cinematogràfiques i videogràficas, història del maquillatge i la seva evolució a través del temps. Fantasia i Caracterització.

Ideal per als perruquers i esteticistes que contemplen el servei de maquillatge com una possible alternativa en el seu negoci També per a aquelles persones que entenen que aprendre caracterització i fantasia obre majors oportunitats laborals.Temari:

Maquillatge artístic facial i corporal, estils pictòrics amb diferents textures, i tècniques decoratives, Morfopsicología enfocada a l'estudi del personatge, treball d'expressió.

Envelliment per al cinema i per al teatre, efectes especials de maquillatge ( ferides, cicatrius, contusions i malalties de pell), confecció i col·locació de calbes per a l'escenari i els mitjans d'audiovisuals.

Aquestes tècniques ens permetran efectuar maquillatges sorprenents, com l'envelliment i altres efectes especials per als diferents mitjans de comunicació, que requereixen tractaments específics.


Veure més

Requisits

Cap

Places

7

Durada

3 mesos

Preu

50 €
50 euros Mensuals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda