Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda

Descripció

Aprendre sobre productes i tècniques d'aplicació, visajismo, moda, maquillatge per a tècniques fotogràfiques, cinematogràfiques i videogràficas, història del maquillatge i la seva evolució a través del temps. Fantasia i Caracterització.
Ideal per als perruquers i esteticistes que contemplen el servei de maquillatge com una possible alternativa en el seu negoci També per a aquelles persones que entenen que aprendre caracterització i fantasia obre majors oportunitats laborals.

Temari:
Maquillatge artístic facial i corporal, estils pictòrics amb diferents textures, i tècniques decoratives, Morfopsicología enfocada a l'estudi del personatge, treball d'expressió.
Envelliment per al cinema i per al teatre, efectes especials de maquillatge ( ferides, cicatrius, contusions i malalties de pell), confecció i col·locació de calbes per a l'escenari i els mitjans d'audiovisuals.
Aquestes tècniques ens permetran efectuar maquillatges sorprenents, com l'envelliment i altres efectes especials per als diferents mitjans de comunicació, que requereixen tractaments específics.

Requisits

Cap

Durada

3 mesos

Preu

50 €
50 euros Mensuals.
Curs de Maquillatge Profesional Bellesa i Moda
Camerí 100 Escola de Maquillatge Artístic
Campus i seus: Camerí 100 Escola de Maquillatge Artístic
Camerí 100 Escola de Maquillatge Artístic
C/ Rosselló, 100 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
Cursos més populars
X