Curs de Massatge Esportiu (presencial)

Curs
Presencial
90 hores
Consulteu el preu

Descripció

El Massatge Esportiu és una de les especialitzacions més valorades dins l'Àrea de Tècniques Manuals i Salut , ja que és cada vegada més gran el nombre de persones que , professionalment o no , es dediquen a la pràctica d'activitats esportives en les seves múltiples variants ( individuals o en equip ) i que necessiten de professionals per millorar el seu rendiment o mantenir el seu estat físic.
A Campus Superior de Formació , conscients d'aquesta realitat , impartim de forma presencial el curs de Massatge Esportiu , amb el qual adquiriràs els coneixements teoricopràctics necessaris per poder exercir professionalment en aquest àmbit.
Atès que aquest curs és una especialització molt concreta , per poder realitzar-lo cal haver superat el Curs de Quiromassatge.
 

Temari

Unitat N º 1: Aspectes bàsics del massatge esportiu
 • Concepte i objectius del massatge esportiu.
 • Indicacions i contraindicacions.
 • Seguretat i higiene de massatgista esportiu.
Unitat N º 2: Lesions més comunes en la pràctica esportiva
 • Alteracions característiques de cada esport.
Unitat N º 3: Protocol i tècniques del massatge esportiu
 • Protocols de massatge esportiu.
 • Manipulacions i maniobres específiques.
 • Tècniques de detecció de lesions i avaluació.
 • Embenat funcional.
Unitat N º 4: Classificació i descripció dels diferents tipus de massatges
 • Entrenament, competició, preparatori, preventiu, recuperació, etc.
El curs té una durada de 90 hores.

Destinataris

 • Aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de massatgista esportiu.
 • Aquelles persones que tinguin coneixements bàsics en tècniques de massatge i desitgin especialitzar-se en l'àmbit esportiu.
 • Aquelles persones que tinguin algun tipus de relació amb la pràctica esportiva i vulguin dedicar-se a la detecció de lesions, preparació i recuperació d'esportistes en diferents nivells (aficionat, de competició, o d'alta competició).

Metodologia

La base metodològica part dels ensenyaments i intervencions del professor a l'aula, i per descomptat , de l'execució de les tècniques manuals . El professor ensenya els continguts teòrics més importants i executa totes les intervencions pràctiques del massatge esportiu , de manera que l'alumne sàpiga què massatge executa , com ha d'aplicar i amb quina finalitat concreta . Lògicament , l'alumne també participa activament en la realització dels massatges propis del massatge esportiu , sempre guiat pel professor . La realització de pràctiques i execució de les diferents tècniques manuals suposen el 80 % del curs . Els dossiers que s'inclouen en el curs serveixen com a material de suport i seguiment .

Objectius

Assolir els coneixements necessaris per a la detecció de lesions de caràcter esportiu , el disseny de protocols , el tractament de lesions , les tècniques i maniobres bàsiques , de preparació i recuperació , així com tots els aspectes directament relacionats amb aquesta disciplina , per poder exercir professionalment com massatgista esportiu .

Titulació obtinguda

En finalitzar els estudis , i una vegada formalitzats els tràmits administratius , l'alumne que superi satisfactòriament el curs obtindrà , de Campus Superior de Formació, un certificat acreditant haver superat el curs de Massatge esportiu.

Perspectives laborals

Centres de fitness. Gimnasos. Centres d'alt rendiment. Spa s i balnearis. Centres de Salut. Clíniques de recuperació esportiva. Federacions i clubs esportius. Atenció a domicili.

Professorat

Els professors són especialistes en massatge esportiu i tenen una destacada experiència en la formació presencial. A més, el professor compta amb altres tutors auxiliars pertanyents a altres àrees i, especialment, amb el suport d'un pedagog, per reforçar el procés d'aprenentatge dels alumnes.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Horari

Horaris de matí o tarda. També els dissabtes.
Curs de Massatge Esportiu (presencial)
Campus Superior de Formación
Campus i seus: Campus Superior de Formación
Campus Superior de Formación
Entença, 219-225 08029 Barcelona
Cursos més populars
X