UPC School of Professional & Executive Development

Curs Mòdul II. Project Management Avançat

UPC School of Professional & Executive Development

Curs
Presencial
3 Crèdits
  • Barcelona
810 €

Descripció

objectius:

Proporcionar als participants les tècniques més avançades en direcció, planificació i control de projectes, amb una orientació pràctica, fruit de la gran experiència del professorat. Desenvolupar les competències necessàries per a permetre als participants liderar equips humans i multidisciplinaris. Conèixer les implicacions legals dels projectes, així com les normes ISO que de forma inexcusable han de complir. Introduir els conceptes de gestió de la qualitat Six Sigma, amb elements de Lean Management.

Veure més

Temari del curs

Introducció al Project Management. Planificació, Programació i Metodologia PMBOK. Gestió dels Recursos Humans. Habilitats Directives. Gestió Econòmica de Projectes, Subcontractació i Riscos. Gestió de la Qualitat i del Temps en els Projectes. Tècniques Avançades en la Direcció i Gestió de Projectes. Preparació per a la certificació Project Management Professional (PMP). Projecte Project Manager Avançat.
Veure més

Destinataris

Enginyers Industrials Tècnics o Superiors. Titulats amb coneixements equivalents adquirits en l'exercici professional o amb formació addicional. Professionals que tenen responsabilitats en la gestió de projectes en diversos àmbits.
Veure més

Durada

DATA INICI: 26/04/13

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Preu

810 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Mòdul II. Project Management Avançat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Mòdul II. Project Management Avançat