CURS NÀUTIC PATRÓ EMBARCACIONS D'ESBARJO

Descripció

La FACULTAT DE NÀUTICA DE BARCELONA, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i EDICIONS UPC han realitzat aquests cursos presencials per a l'obtenció de la titulacions nàutiques. Les titulacions estan d'acord amb la normativa ORDRE FOM/3200/2007, del 26 d'Octubre. L'equip docent està format per professors de la Facultat de Nàutica de Barcelona. Aquestes titulacions estan emeses per la Generalitat de Catalunya (La UPC no admet cap titulació d'esbarjo). Tots els matriculats rebran el material corresponent al curs el primer dia de classe.

El títol de Patró d'Embarcacions d'Esbarjo permet el govern d'embarcacions d'esbarjo a motor o a motor i vés-la de fins a 12 metres d'eslora i potència del motor adequada, per a la navegació que s'efectuï a la zona compresa entre la costa i la línia paral·lela a la mateixa, traçada a 12 milles, així com per a la navegació interinsular en els arxipèlags balear i canari.

Temari

Tecnologia Naval. Maniobra. Seguretat en la març Navegació Meteorologia . Comunicacions Propulsió mecànica. Reglament d'abordatges . Legislació

Destinataris

A tots aquells amants dels esports nàutics i la navegació que desitgin obtenir la titulació de patró d'embarcacions d'esbarjo.

Durada

26 hores. (13 classes de 2h.)
CURS NÀUTIC PATRÓ EMBARCACIONS D'ESBARJO
Facultat de Nàutica de Barcelona -Edicions UPC
Campus i seus: Facultat de Nàutica de Barcelona -Edicions UPC
Facultat de Nàutica de Barcelona -Edicions UPC
C/Pla de Palau, 18. Planta/Jordi Girona 31 08003 Barcelona
Cursos més populars
X