Campus Superior de Formación

Curs de Psicologia, educació i ensinistrament caní

Campus Superior de Formación

Descripció

La convivència de l'home amb el gos es manifesta cada vegada amb major intensitat i, si originàriament les úniques cures eren l'alimentació, actualment no només volem conèixer les raons del comportament del gos, sinó anar més enllà i donar una altra dimensió a l'existència dels nostres animals perquè siguin capaços de realitzar activitats concordes a les seves capacitats, tant aquelles que siguin innates com les moltes que poden ser adquirides.

En conseqüència, aquest curs, creat per un grup de tècnics pioners en la formació complementària en matèria veterinària, conforma un programa pràctic per abordar tres aspectes que, en ocasions, han estat desconnectats: la psicologia, com a estudi del comportament; l'educació, com la sistematització de l'aprenentatge i l'ensinistrament, com la consecució de les habilitats del gos en activitats pràctiques concretes.


Veure més

Temari del curs

Bloc temàtic nº 1: biologia i fisiologia del comportament
Bases Conceptuals de l'Etologia i Fisiologia del Comportament. Genètica del Comportament. Etnologia i Fisiologia. Immunologia. El Sistema Endocrino. Microbiologia. Parasitología.

Bloc temàtic nº 2: conceptes generals en psicologia i educació canina
Educació, Psicologia i Domesticació Canina. Aprenentatge en el Gos. Desenvolupament Psicològic de la Conducta en el Gos.

Bloc temàtic nº 3: comportament, alteracions i tractament
Comportament d'Alimentació. Eliminació i Acicalamiento. Comportament Reproductor. Comportament Maternal. Comportament Social. Comportament Agressiu. Comportaments Compulsius i Estereotipats. Pautes de Tractament.

Bloc temàtic nº 4: ensinistrament caní
Ensinistrament en Obediència Bàsica. Materials i Mètodes Utilitzats en l'Ensinistrament. Ensinistrament para Guarda. Ensinistrament per a Defensa. Introducció a l'Ensinistrament en Gossos d'Assistència. Ensinistrament per a Gossos Pastor i de Caça.

Bloc temàtic nº 5: ensinistrament esportiu i d'exposició
Ensinistrament Gossos d'Exposició. Ensinistrament per a Proves d'Agilitat (Agility). Mushing. Reglamentació i Legislació.
Veure més

Metodologia


La durada del curs en hores és de 150, que poden pautarse al ritme d'estudi de cada alumne.
El curs s'acompanya d'un CD-ROM que conté imatges a color dels diferents aspectes tractats al llarg del curs, glossaris i novetats d'interès relacionades directament amb el nostre camp d'estudi.

Titulació obtinguda

En finalitzar els estudis, l'alumne que superi satisfactòriament el curs obtindrà el títol de Psicologia, Educació i Ensinistrament Canino.

Perspectives laborals

L'ensinistrament i l'educació caninos en centres d'ensinistrament.
L'estudi i correcció del comportament i l'educació caninos en centres d'ensinistrament i educació per a gossos.
L'educació i l'ensinistrament caninos en forma domiciliària.
L'educació i l'ensinistrament caninos en instal·lacions zoológicas, residències, etc., de naturalesa comercial o no, en què sigui desitjable la presència d'un especialista en comportament.
L'ensinistrament i l'educació caninos en centres de treball i activitats en què sigui necessari que existeixi relació amb gossos i realitzin una determinada funció.

Subvencionat


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Psicologia, educació i ensinistrament caní

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Psicologia, educació i ensinistrament caní