Descripció

El nou Curs de Sommelier semipresencial del CETT-UB permet al professional i aficionat del vi, adquirir, ampliar i / o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format sempresencial; alhora que compta amb l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial a sumilleria del CETT. La formació semipresencial en sumilleria del CETT té una estructura modular que permet la màxima flexibilitat a l'hora d'escollir l'opció més adequada segons les prioritats formatives de cada professional.

El Curs de Sommelier semipresencial es pot realitzar en la seva totalitat, amb un pes de 24 crèdits europeus, obtenint el títol de Certificat d'Extensió Universitària del CETT-UB, i per tant, reconegut per la Universitat de Barcelona. També l'alumnat pot optar a estudiar un o més mòduls de manera individual. La composició modular permet així un ventall de possibilitats formatives adequades a cada particularitat.És per això, que la formació de Sommelier semipresencial i modular del CETT es beneficia, d'aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d'una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzen de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D'altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva.Objectius:· Formar professionals en el coneixement de la viticultura i dels processos d'elaboració de vins tranquils, escumosos, generosos, dolços i licorosos. • Aprendre la metodologia de l'anàlisi sensorial i el seu vocabulari. • Conèixer i / o mantenir actualitzats els coneixements relacionats amb la tecnologia de servei i les noves tendències en el consum de vi. • Identificar les diferents DO protegides a Espanya i saber tipificar seus vins. • Dissenyar, crear i gestionar l'oferta de begudes d'un establiment de restauració o de venda de vins tenint en compte les característiques de l'establiment. • Entendre el concepte de maridatge per saber identificar les begudes que combinen amb les diferents ofertes gastronòmiques.Metodologia:

Metodologia online per als 6 mòduls de metodologia en línia. Els mòduls presencials són de 30 hores (horaris a determinar).

Veure més

Temari del curs

PROGRAMA: Mòdul 1: Viticultura - Online / Mòdul 2: Elaboració de vi - Online / Mòdul 3: Introducció al tast - Online / Mòdul 4: Paisatges del vi - Presencial / Mòdul 5: Geografia vinícola espanyola - Online / Mòdul 6: Vins especials i altres productes - Online / Mòdul 7: Tecnologia de servei - Online / Mòdul 8: El vaig veure la copa - Presencial.
Veure més

Destinataris

Accés a la formació tant per a titulats com per a no titulats, obtenint en ambdós casos la titulació de certificat d'extensió universitari (CEU).

Durada

1 any. Període lectiu: d'octubre a maig. Data d'inici: 13 octubre 2014.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Sommelier

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos