ESIC, BUSINESS&MARKETING SCHOOL (Barcelona)

Màster en Direcció de Màrqueting Esportiu (MDMD)

ESIC, BUSINESS&MARKETING SCHOOL (Barcelona)

Descripció

L'únic màster especialitzat en un sector de futur creixement a tot el món com és el Sport Business & Entertainment acreditat per AUDIT.

El MDMD és un programa d'especialització en direcció de màrqueting en el sector esportiu i l'entreteniment, on l'alumne obtindrà les eines i habilitats diferencials per liderar i gestionar projectes des de tots els àmbits de l'esport. Això s'aconsegueix gràcies a una formació pràctica a través d'experiències i casos reals de marques i coneixent el sport business en profunditat, gràcies al contacte directe amb líders del sector i esportistes d'elit.


Temari del curs

• Mercat i entorn de l'esport
• Direcció i gestió de màrqueting esportiu
• Gestió integral d'esdeveniments
• Gestió de la comunicació integral en l'esport
• Finances per a la direcció
• Entorn legal i dret esportiu
• Digital Sports Màrqueting: Esport 2.0
• Gestió comercial al sport business
• Habilitats professionals i directives

Destinataris

• Professionals que vulguin iniciar o desenvolupar la seva carrera en el sector de Sport Business & Entertainment.

• Professionals de l'esport que vulguin iniciar una formació empesarial de cara al seu futur.

• Emprenedors que vulguin iniciar una activitat professional en aquest sector.

Metodologia

La metodologia està centrada en l'aprenentatge de l'alumne mitjançant la combinació d'un adequat esforç individual i l'habilitat i implicació demostrades en el treball en equip. Tutors, mentors i professors, faciliten el procés de comprensió i aplicació del coneixement i de la transmissió d'habilitats. L'estratègia està basada en els següents tres principis: desenvolupament de pensament crític, foment de l'aprenentatge independent (Student Centered Learning) i propocionar orientació i suport professional i acadèmic. Sessions orientades a la presa de decisions amb un adequat balanç teoricopràctic. Exigència individual en base a avaluacions, casos, exercicis, etc. Defensa mitjançant presentació en equip de casos d'empresa de complexitat incremental. Preparació, presentació i defensa en grups d'un projecte final de màster tutelat per professionals del sector sobre el llançament d'una nova idea d'una marca esportiva.

Horari/Torn

Dilluns a dijous de 18:00 a 22:00.

Durada

Inici: 27/10/2020.

Lloc on s'imparteix el cursPerspectives laborals

Perfil de sortida: Professionals que podran ocupar llocs de responsabilitat en gestió de projectes digitals en empreses relacionades amb el Sport Business & Entertainment com, per exemple, grans corporacions i empreses relacionades (centres mèdics, condicionament físic, dopatge), agències d'esdeveniments esportius i del Sport Business en general, entitats esportives, empreses de patrocini i màrqueting esportiu, consultories o assessories especialitzades en màrqueting esportiu, entre d'altres.

Preu

14.700 €

Avantatges del curs

Sport Business & Entertainment. Masterclass de professionals i empreses del sector (+ de 67 formadors). Business Experiences en esdeveniments esportius. Desenvolupament de competències directives.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Màrqueting Esportiu (MDMD)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de Màrqueting Esportiu (MDMD)