La Casa del Cine

Curso de Guión práctico

La Casa del Cine

Curs
Presencial
6 Mesos
  • Barcelona

Descripció

El taller de Guió pràctic és un programa d'estudis rigorós i innovador que proporciona a l'alumne les eines adequades per desenvolupar la seva te'cnica i capacitat creativa com a guionista.

La Casa del Cinema trenca amb l'habitual metodologi'a passiva, oferint un programa actiu, ple de reptes i original en el seu plantejament. És un programa obert amb capacitat per adaptar-se a la necessitat i els coneixements dels alumnes, que fuig de l'academicisme i que permet explicar les teves pròpies històries distinguie'ndose asi' de la resta dels cursos de guio'n. Per això comptem amb un professorat compost per professionals de la docència i tambie'n per guionistes professionals del mitjà.

És un curs pensat per a l'alumne, no per imposar-li una sèrie de coneixements teo'ricos, sinó perquè aprengui a aplicar-los amb llibertat i crear un instint de guionista. Es busca adema's formar un escriptor amb recursos i multidisciplinar, per això, juntament amb l'estudi de les formes narratives tradicionals, es estudiara'n les estructures del cinema modern i documental.

Veure més

Horari/Torn

10.30h a 13.30h (dilluns i dimarts).
19h a 21h (dilluns).

Durada

9 de gener al 22 de juny de 2017.

Preu

Torn de matí: 1000 euros.
Torn de tarda: 500 euros.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curso de Guión práctico

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curso de Guión práctico