La Casa del Cine

Curso de Guión práctico

La Casa del Cine

Curs
Presencial
6 Mesos
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El taller de Guió pràctic és un programa d'estudis rigorós i innovador que proporciona a l'alumne les eines adequades per desenvolupar la seva te'cnica i capacitat creativa com a guionista.

La Casa del Cinema trenca amb l'habitual metodologi'a passiva, oferint un programa actiu, ple de reptes i original en el seu plantejament. És un programa obert amb capacitat per adaptar-se a la necessitat i els coneixements dels alumnes, que fuig de l'academicisme i que permet explicar les teves pròpies històries distinguie'ndose asi' de la resta dels cursos de guio'n. Per això comptem amb un professorat compost per professionals de la docència i tambie'n per guionistes professionals del mitjà.

És un curs pensat per a l'alumne, no per imposar-li una sèrie de coneixements teo'ricos, sinó perquè aprengui a aplicar-los amb llibertat i crear un instint de guionista. Es busca adema's formar un escriptor amb recursos i multidisciplinar, per això, juntament amb l'estudi de les formes narratives tradicionals, es estudiara'n les estructures del cinema modern i documental.

Veure més

Horari/Torn

10.30h a 13.30h (dilluns i dimarts).
19h a 21h (dilluns).

Durada

9 de gener al 22 de juny de 2017.

Preu

Torn de matí: 1000 euros.
Torn de tarda: 500 euros.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curso de Guión práctico

Curso de Guión práctico